Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nőknek miért olyan fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek miért olyan fontos a házasság, gyerekek? Kizárólag lányok válaszát várom, kort is írjatok, légszíves.

Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 11:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
31%
Mert szép dolog a kettő egyvelege, csak kevés a hozzá megfelelő férfi a földön,nemzetiségtől függetlenül.
2017. ápr. 24. 13:32
 12/40 anonim ***** válasza:
95%
És a megfelelő nő...
2017. ápr. 24. 14:04
 13/40 anonim ***** válasza:
88%
Mert ha nem igy lenne, akkor mar kihaltunk volna. Belenk van kodolva, ha tetszik, ha nem. Ettol fuggetlenul nagyon tisztelem azokat a noket, akik a tarsadalmi nyomas ellenere be merik vallani maguknak, hogy nekik nem valo gyerek. Mert van ilyen, nem is keves. Sok lelkibetegsegtol szabaditanank meg eleg sok embert, ha csaknz arra alkalmasak (lelkileg, szemelyisegileg) vallalnanak gyereket.
2017. ápr. 24. 14:29
 14/40 anonim ***** válasza:
34%

Nem az. Házasság bármikor véget érhet és viszi a pénzem, gyerekem meg soha nem lesz.

29/N

2017. ápr. 24. 14:35
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyikre se vagyom meg, mondjuk 22 eves fejjel talan jogosan is. A hazassag szamomra nem mervado, ha vkivel jol erzem magam, tokeletes az elettarsi kapcsolat is. Persze nem vagyok ellene, de akkor se kene nagy felhajtas, hatalmas ruhaval.

A gyerek mas kerdes, hatalmas felelosseg, nekem vannak olyan traumaim, ami miatt boven odzkodok tole, de inkabb attol felek, hogy nem jo embert valasztok apanak (elhagyna minket,egy ido utan eroszakossa valna vagy epp hanyagga). Ezt nem akarom...

2017. ápr. 24. 14:58
 16/40 anonim ***** válasza:
62%

- régen a nők egyetlen célja az életben a házasság és a szülés volt

- erre alapozva csinálnak menyasszony barbit, meg 666 disney filmet lányoknak, amikben az a happy end, hogy a hercegnő összeházasodik a szerelmével

- ezzel egyrészt belenevelik a kislányokat ebbe az értékrendbe + életben is tartják és megerősítik a régi sztereotípiát

Nyilván jó dolog, ha van valakid, aki hajlandó rá, hogy a család, és az állam előtt megesküszik, hogy veled akar maradni, de az egy abszolút belénk nevelt világnézet, miszerint a nőnek kell családőrültnek lennie, és a férfinak minden áron menekülnie kell ez elől.

Viszont úgy tapasztaltam, hogy a normális, intelligens emberek (férfiak, nők egyaránt) a való életben nagyjából megtalálják a középutat a házasságmánia, és a letelepedés iránti félelem között.

23N

2017. ápr. 24. 17:27
 17/40 anonim ***** válasza:
88%

Nem "gyereket" és "házasságot" szeretnék, hanem családot magam körül. Akkor is, ha a szüleim már meghaltak, és a testvérem a saját életét éli máshol, a saját családjával. És a legegyszerűbb módja, hogy egy nőnek családja legyen öregkorára, ha saját gyerekeket vállal, lehetőleg egy szintén családszerető férfival.

Engem például nem tántorít el a házasságtól, hogy milyen sok a válás. Számomra a házasodási szándék mutatja, hogy a párom komolyan gondolja velem. Aki már az elején nem képes ennyire elkötelezni magát, mert "mi lesz hogyha", azzal nem kezdek. Ha évek múlva meggondolja magát és elválunk, akkor viszont érzek elég erőt magamban, hogy akár egyedül is neveljem a gyerekeimet. Nem dől össze a világ. A gyerekeim a válástól nem tűnnek el, nekem ott lesz családom. Persze azt szeretném, ha az apjuk is a család része lenne, de ha őneki ez esetleg nem kell, nem roskadok magamba.

Az esküvő és a felhajtás amúgy teljesen hidegen hagy, nem is tartottunk.

35N

2017. ápr. 24. 18:09
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretnék saját családot, és számomra a család alapja a házasság.
2017. ápr. 24. 18:22
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
#16, annyira jó ezt olvasni egy korombeli lánytól, hogy így átlátod...
2017. ápr. 26. 09:43
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt fontos, és nem is álmodoztam róla. Éltem az életemet, egyetem, haverok, buliból be, buliból ki, fiuk jöttek-mentek. Ez volt 25 éves koromig. Aztán mindent az élet elrendezett. Ekkor találkoztam valakivel, akivel az ismeretség után 33 nappal összeköltöztünk, és akit - vessetek meg, de ki mondom az igazat . akkor nyáron csupán egy egy éjszakás kalandnak gondoltam, eszem ágában nem volt magamat lekötni egy hosszú kapcsolatra. És ennek most nyáron lesz 25 éve. 4 év után házasodtunk össze, és 7 év után jöttek a gyerekek. addig éltünk, de piszkosul. A házasságról sem beszéltünk soha, mert valahogy olyan természetes volt, hogy összetartozunk. Az csak úgy jött, hogy elmentünk és bejelentkeztünk az esküvőre, de nem volt az a vágy, hogy esküvő kell. De azóta 25 év szuper boldogság van. A férjem minden héten elmondja, hogy boldog, és ez nekem fantasztikus.A két fiáért pedig él-hal. Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy 12 évvel idősebb nálam, és sokszor elmondta, hogy 35 éves kora után már nagyon vágyott egy tartós kapcsolatra, mert addigra érett meg rá.
2017. ápr. 26. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!