Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti terveztek a jövőben házasodni? Miért igen, miért nem?
Tervezem... a pasi nem nagyon akar belemenni (anyagi indokból). 3 év után közöltem vele h vagy elvesz v kereshet új cselédet otthonra. 29 leszek nemsokára.
Most elvileg fontolgatja meg akarunk gyűrűt venni , de házasodni csak évek múlva fogunk merth nincs penze.
Na ezek után igazából nem érdekel már annyira a pasi. Jól megvagyunk, szeretem, de valami már eltört bennem.Ha jön addig vki jobb aki szeret és elvesz akkor tuti lépek, ha együtt maradunk se tudom biztosan h nem lesz e válás a vége.
Tehát a miért igazából az, hogy a korom miatt itt az ideje, és nem fogok 3,5 évet csak úgy kidobni az ablakon.
4. Te vagy már egy gerinctelen féreg, jobban jár a pasi ha most szakítotok...
Téged nem is ő érdekel, csak a házasság, ez aztán lehetett egy kuva nagy szerelem, a pofám leszakad néha, milyen emberek vannak...:DDD
ilyen 4es válaszoló típusú nők miatt nem. Nekik mindegy, ha elváltak lesznek, újraházasodnak 15x, csak legyen pénze a pasinak.
Én meg nem akarok ex feleséget magamnak. Erre az a legjobb megoldás, hanem veszek el senkit.
amúgy is, amióta létezik válóper, semmit nem jelent a házasság. Csak egy darab papír.
"vagy elvesz v kereshet új cselédet otthonra"
Miért, mi változna ha elvenne? Utána még csak nem is csinálnál semmit otthon, vagy mi? Te vagy már egy idióta, ha egy párkapcsolatot cselédségnek fogsz fel...:D Sokan élnek boldogan együtt házasság nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!