Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti terveztek a jövőben házasodni? Miért igen, miért nem?

Terveztem, mindig házasságban képzeltem el az életem, ha megtalálom az igazit. Megtaláltam, megházasodtam. Miért? Mert úgy gondoltam nem szeretnék egész életemben barátnő lenni. Hivatalos hozzátartozói akartunk lenni egymásnak. Nekünk ez fontos.
Plusz szerettem volna a nevét viselni, karikagyűrűt hordani (nem kamuból), és azt, hogy életem szerelme a férjem legyen, és én a felesége. Nekem ez a kapcsolat több mint a korábbiak, tehát nem is tartottam egy szinten a korábbi kapcsolataimmal.
És nem, nem volt puccparádé esküvőnk, se habcsók ruha. Mindössze polgári esküvő volt szűk családdal és barátokkal, utána pedig egy ebéd. 95 ezer ft alatt összehoztuk. Nagyon szép és fontos pillanata volt a kapcsolatunknak, örök emlék marad mindkettőnknek.

12
Nem veszítenek vele semmit, csak jól kell választani.

Bazzegh, először úgy olvastam a kérdést, hogy "Ti terveztek a jövőben házasodni? Ha igen, miért nem?" :DD
Egyébként jelenleg nem vagyok kapcsolatban, de ha az a kérdés, hogy majd valamikor az életben akarok-e esküvőt magamnak, akkor a válaszom az, hogy nem fontos. Amennyiben a párom az a típus lenne, aki ehhez ragaszkodik, nem lenne ellenvetésem, de alapvetően abban hiszek, hogy a boldogság nem ezen fog múlni, hanem az összhangon, a szereteten, a ragaszkodáson, a bizalmon és a hűségen.
L

xDD
Megfertőzöm itt az embereket a debilségemmel.:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!