Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 27 évesen nőként házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen nőként házasodni ideális, korai vagy kései?

Figyelt kérdés
Általánosságban kérdezem, hogy hogyan vélekedtek erről?

2016. márc. 4. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem teljesen felesleges házasodni. Semmire sem jó, csak a férfi rabigába hajtja magát és ha nincs házassági szerződés még fizethet egy csomó pénzt is a nőnek, aki addig is kihasználta.

Na most a válás szinte törvényszerű manapság, mivel az emberek képtelenek az elfogadásra és a kompromisszumokra. A nők kapzsik, gorombák, elégedetlenek, a férfiak elpuhultak és igazából meg is érdemlik a kizsigerelést.

Röviden ennyi.

2016. márc. 4. 21:42
 2/15 VirágésBence ***** válasza:
70%
Szerintem ideális, nem túl korai de még nem kései.
2016. márc. 4. 21:47
 3/15 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg k*rvára semmi köze a témának ahhoz, hogy hány éves vagy. Az emberek jó esetben akkor házasodnak, ha találnak olyan személyt, aki mellett képesek lennének leélni az életüket. Most ha ez valakinek 20, másnak meg 38 évesen jön össze, akkor az "gáz", és el kell ítélni?

Ne csináljunk már mindenből társadalmi elvárást, könyörgöm.

2016. márc. 4. 22:04
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

27 éves létedre elég silány értelmi szinttel rendelkezhetsz, ha ez megfogalmazódott benned!

Akkor ideális, HA megtaláltad a hozzád illő partnert, akivel le tudnál élni egy életet! Ez NEM kor függvénye!

2016. márc. 4. 22:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Bennem nem fogalmazódott meg. Nekem van egy elképzelésem, amely szerint nem kor függő, csak érdekelt, hogy mi itt jelen oldalon az elfogadott. Mert gyakran olvasni, hogy ítélkeznek az emberek. Ami már meg is történt.
2016. márc. 4. 22:24
 6/15 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

Szerintem még időben vagy.

2016. márc. 4. 22:30
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
31 vagyok igaz ferfi de nem izgat a gondolot egy papir az eskuvo meg felesleges idejet mult
2016. márc. 4. 23:44
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Még időben vagy, bár már kezdesz kifutni..
2016. márc. 5. 08:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Én 27 éves koromban mentem férjhez, nekem pont ideális volt.
2016. márc. 5. 10:01
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
Embertől függ. De mondjuk a mai világban azért ideálisabb, mint 18-19-20 évesen esküdni, mert az akkor összeházasodók, gyereket vállalók még tök éretlenek, és nem látják be egy házasság, gyerekvállalás stb. súlyát. (régen, amikor ennyi idősen házasodtak, jóval előbb felnőttek az emberek, több felelősségük volt... manapság már egy 20éves is szinte gyerekszinten van többnyire, még akkor is, ha külön él a szüleitől... főleg kapcsolati téren...).
2016. márc. 5. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!