Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen nőként házasodni ideális, korai vagy kései?
Szerintem teljesen felesleges házasodni. Semmire sem jó, csak a férfi rabigába hajtja magát és ha nincs házassági szerződés még fizethet egy csomó pénzt is a nőnek, aki addig is kihasználta.
Na most a válás szinte törvényszerű manapság, mivel az emberek képtelenek az elfogadásra és a kompromisszumokra. A nők kapzsik, gorombák, elégedetlenek, a férfiak elpuhultak és igazából meg is érdemlik a kizsigerelést.
Röviden ennyi.
Szerintem meg k*rvára semmi köze a témának ahhoz, hogy hány éves vagy. Az emberek jó esetben akkor házasodnak, ha találnak olyan személyt, aki mellett képesek lennének leélni az életüket. Most ha ez valakinek 20, másnak meg 38 évesen jön össze, akkor az "gáz", és el kell ítélni?
Ne csináljunk már mindenből társadalmi elvárást, könyörgöm.
27 éves létedre elég silány értelmi szinttel rendelkezhetsz, ha ez megfogalmazódott benned!
Akkor ideális, HA megtaláltad a hozzád illő partnert, akivel le tudnál élni egy életet! Ez NEM kor függvénye!
Jó kérdés.
Szerintem még időben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!