Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40alatti férfiak. Lehet egy kérdésem?
Én is itt vagyok! Akik kapja marja? :D
25F
A leírtakkal szerintem önmagában nincsen semmi gond. Nekem legalábbis egyik tulajdonság sem ellenszenves.
Ugyanakkor azt erősen kétlem, hogy élő embernek csak egyetlen hibája legyen, ami ráadásul egyből kettő.:)
A másik dolog pedig nyilván az, hogy az ilyen rövid jellemzésekkel nem lehet leírni egy embert.
Alapjában véve ezek jó tulajdonságok.
A ragaszkodik a házassághoz érdekes kérdés, ez mit jelent? Hogy 2 hónap után házasság, vagy csak annyit, hogy szeretné, ha a párja majd elvenné? Mert rövid távon azért nem házasodom még akkor sem, ha szeretnék családot, feleséget.
Én fél éve váltam el, elhagyott az ex valaki másért... Tudod, ragaszkodni a házassághoz, egy baromság. Jó, persze, ha szeretjük egymást, és tudunk együtt élni, nem zárkózom el a házasság elől, de aki már egyszer megégette magát vele, azzal nem fogod tudni magad elvetetni 1-2 hónap után. Ha a tulajdonságaid igazak, amit leírtál egy főnyeremény lehetsz, de kifejthetnéd bővebben mi ez a nagy ragaszkodás a papírhoz....
Amúgy közös megegyezéssel ügyvéd nélkül 30 rongy a válás, ha simán megy...
Ja igen, a kor lemaradt, ha szeretnél beszélgetni PM-ben is elérsz.
33F
Ragaszkodsz a házassághoz,rossz pont. (nem ettől lesz az ember boldog, hanem attól amit ad, és kap a másiktól)
Nem karrierista, attól függ ezalatt mit értesz, de ha azt hogy megelégedsz a "havi 80-al" és nem tanulsz, nem fejlődsz tovább, szintén rossz pont.
Többi rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!