Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mondanátok néhány házasság elleni érved?
Egy kapcsolat halála az összeköltözés, én így vagyok vele.
-amikor hazamész nyugi van
-nincs gyereksírás
-több időd marad fontosabb dolgokra
-csinálsz amit akarsz
-ha kell egy kis szén a sparhertba akkor sem veszünk egy egész szénbányát
-nyugodt élet
Esküvő. Nagyon sokat kell szívni vele, a hátam közepére sem kívánom.
Azon kívül nekem személyesen nincs kifogásom ellene.
A teljesség igénye nélkül
- elkényelmesedett, topis, elhízott feleség
- szexmegvonás
- gyereksírás
- folytonos nyaggatás(ülőke, vásárlás, mosd ki a kádat...)
- unalmas szex
- másik nőd nem lehet többé
- válással és gyermekláthatással való folyamatos fenyegetés
- gyerektartás
- házisárkány lesz a valaha kedves, odaadó nőből
- válás és anyagi csőd
- elhízás, szív- és érrendszeri lassú halál
- anyagi kényszerpálya(pl. nem vehetsz meg egy CC autót, hanem családi egyterűben kell gondolkodni)
- folyamatos fáradtság
- folyamatos időhiány
- haverok elvesztése
- az igazán szórakoztató dolgok kényszerű elhagyása(striptease bár, qrvázás, piálás, haverok..)
- minden pénzed a gyereknek kell alárendelni, utána az asszonynak és ha marad, azt is a hosszútávú tervekbe kell fektetni, magadra semmit nem szánhatsz
- anyós
- szülői értekezletek, iskolába szállítás, edzésre szállítás, átjön a kis barátja, meg akarják dugni, bulizni akar és nem jön haza időre,stb.
- az egész életed egy terv részévé silányul és az a terv legkevésbé téged akar szolgálni
- hosszú öregkor a gyors halál helyett(mikor még működik a farkad)
7-es
Van közte saját tapasztalat, családi is, de a legtöbb az haveri körben előforduló rémtörténet.
Mondjuk vannak motívumok, amelyik rendre visszatérnek majdnem mindenhonnan(kevesebb szex, elhízott feleség, válás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!