Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nagyon rövid ismertség (1-2-néhány) hónap után házasodott?
tapasztalatok?
(csak kíváncsiság :))
Elég abszurd lenne, tekintve, hogy a házassághoz elég sok papírt be kell szerezni, és az anyakönyvvezetőhöz se lehet másnapra csak úgy bejelentkezni...persze a Sziget fesztiválon nem kizárt az 1-2 nap :)
A férjemmel egy internetes társkeresőn találtunk egymásra, az első randi délután volt, este már együtt laktunk..ennek már 7 éve..
Mi nem:)
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a hazassági szándek bejelentése, és a házasság közt 30 napnak kell Magyarországon eltelnie.
Vannak kirívó esetek, nyomós indok esetén a jegyző engedelyezheti, hogy hamarabb házasodjona pár
A bejelentéshez kell időpont érvényes fényképes igazolvány, lakcímkártya, születési anyakönyvikivonat, és a két fél jelenléte. Ezen felül plusz papírok, ha valaki volt már házas.. Válási iratok, vagy a halotti anyakönyvi.
Viszont, itt a gyakorin má voltolyan aki álszolt, hogy 1 hőnap után bejelentkeztek, sőt akik 2 hét kaocsolat után olyan is..
Szerintem merészség..
1-2 hőnap aatt nem lehet valakit kiismerni, de jől is elsülhet, hisz hiába nem ismeri 2 hónap után, de ha 2 évvel később is vele házasodna, akkor ugyanott vannak.;-)
Apám 1 hónap után kérte meg anyám kezét.anyagi okok miatt az esküvő 8hónap múlva volt.
idén 29éves házasok.
Igen, talán nem volt pontos a kérdésfeltevés, persze nem szó szerint egy hónapra gondoltam, csak rövid időre. :)
Nagyon köszönöm a válaszokat, olyan jó ilyeneket olvasni. Ha jól ismerem a sztorit, szüleim is 5 nap ismertség után költöztek össze, tehát tényleg van olyan, hogy az ember egyből megérzi ki az akiben megtalálta a másik felét. :)
2. Vagyok
sógoromék 1 hét után költöztek össze, kellett ennyi a másik lakásból való költözésre..
Évek óta egy pár..de enm házasok, de azért mert ők sosem szeretnének házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!