Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti hogy dolgoztatok fel, hogy a parotok nincs joban az edesanyatokkal?
Ki nem allhatom a baratom anyukajat. O ezt nem tudja, de neha annyira elszakad a cerna, hogy gondolom sejti, hogy nem vagyok vele kibekulve.
Allandoan sir, hogy nincs penze, a parom fizeti a lakashitelet, ami szerinte "alap" dolog, kozben mi meg nem tudunk elore lepni, mert emiatt felretenni sem tudunk. Van meg ket fia, ok nem dolgoznak, vagy lesz*rjak, megis ok a kis kedvencek, ok segitenek a legtobbet.
Nagyon faj, hogy a baratommal igy bannak, eleve mar ettol rosszban lennek valakivel, ha azt bantja, akit szeretek. A problema az, hogy ezt a parom nem latja be.
Most meg jopofizok vele ha nagyritkan atmegyek a baratommal, de mar tervben van az eskuvo, kesobb baba (persze amig anyagilag nem engedhetjuk meg, addig errol szo sem lesz..) es mar rosszul vagyok a gondolattol is, hogy vele hagyjam a gyerekem. Egy masik unokajat azert szekalta multkor, hogy miert nem dolgozik meg 12 evesen...
Engem teljesen mas elvek szerint neveltek, mondhatni, el voltam kenyeztetve, de normalis ember lettem, vezetem a haztartast, fozok, dolgozom. Valoszinu ha az en gyerekemet akarna dolgozni kuldeni ennyi idosen egyszeruen ott hagynam, de tobbet fele sem neznek.
A problema az, hogy a parom sem olyan, hogy kialljon mellettem, mindent rahagy az anyjara, es nem tudom van-e igy ertelme vele tervezni, mert en sem orulnek, ha a jovendobelimnek nem lenne jo kapcsolata edesanyammal. Megoldodni ugy erzem nem fog ez a helyzet, o nem valtozik, en ezt a gondolkodasmodot elfogadni nem tudom, igy lehet jobb lenne, ha szakitanank a parommal? Nagyon szeretem, de tenyleg a hideg futkos a hatamon ha arra gondolok, hogy majd a gyerekeimet is igy hulyiti. Nalunk az a szokas, hogy az ember segiti a gyermeket, amig tudja, nem az, hogy vele fizettetjuk ki a hitelunk, mert "en is koltottem rad, mig felnottel".
Az is erdekelne, hogy vajon a baratom mennyire latja be, hogy ez nem normalis? Gondolom faj neki, hogy nem vagyok joba anyukajaval. Erdekelne hogy masoknak milyen gondolatok vannak ilyenkor a fejukben?
A barátnőm nincs jóban az anyámmal, ahogy én sem. Szóval, jól fogadtam a dolgot.
Te nehezebb helyzetben vagy. A srácnak függetlenedni kéne az anyjától valahogy.
Egyelore meg nem vesztem ossze anyukajaval, mivel ritkan talalkozunk azt a par orat kibirom, a problema az, hogy egy ido utan tenyleg lesz egy utolso csepp, es veszekedes lesz belole. Nem tudom, akkor ki melle allna a parom. Termeszetesen ha az edesanyja melle allna, be tudnam latni, hogy veszett ugy, es belatnam, hogy nincs ertelme a kapcsolatunknak.
Azt sem tudom igazan, hogy a baratom mit gondol, mert ha mondom neki, hogy ez nem allapot, nem igy kene lennie, hol azt mondja, hogy o is tudja, hol azt, hogy megiscsak az anyja. Szoval borzasztoan nehez, mert igy nem tudunk tervezni sem, es en is meg vagyok love, hogy egyaltalan belemenjek-e abba, hogy meg komolyabba tegyuk a kapcsolatunk. Hozzateszem egyutt elunk, szoval mar igy is eleg komoly, csak hat mehetnenk meg elore, ha mindketten akarnank.
Az anyukája olyan, amilyen. Szerintem én kijönnék vele, de nem ő a baj. A baj a párod.
"A problema az, hogy a parom sem olyan, hogy kialljon mellettem, mindent rahagy az anyjara, es nem tudom van-e igy ertelme vele tervezni, "
NINCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!