Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Hogyan dolgoztátok fel, ha a "férfi" miután lefeküdtél vele, nem keresett többé?
Sosem történt még velem ilyen, mert eléggé megfontolt vagyok ismerkedés terén.
Volt olyan, hogy éreztem 2 fiún is, hogy mit akar, de belőlem nem csináltak hülyét, nem engedtem nekik a szexet.
Akivel lefeküdtem az most a barátom, fülig szerelmes volt belém a kapcsolat elején, szóval vele nem bántam meg semmit.:)
Velem az történt, hogy a barátom titokban már készült a szakításra, de azért még áthívott, megjátszotta hogy minden rendben van. Jól leitatott, lefeküdtünk, majd másnap kidobott.
Mivel még nem volt egy hete a dolognak, még nem tettem túl magam rajta :( 8 hónapos kapcsolat volt
Elég nehezen, főleg, hogy a szüzességem vette el, és én őszintén elhittem a szerelmi vallomását. Volt képe a szemembe nézni és úgy mondani. Mint kiderült, egyébként, volt barátnője úgy mellékesen. Szóval azért elég sokáig szomorkodtam utána, bár igen hamar átfordult a szomorúságom mélységes megvetésbe és szánakozásba. Sportot űzött a szűz lányok megfektetéséből, mint utóbb kiderült.
Tanultam az esetből, és több ilyen már nem is volt. Ennyi előnyöm mindenképpen volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!