2 barátom volt eddig. Az egyikkel még most is együtt vagyok. Apukám az elsőt nem vette annyira komolyan, nem is nagyon kedvelte. Persze kedves volt vele, ilyenek. Amikor a mostani barátommal jöttem össze már teljesen hozzászokott a dologhoz. Amúgy is távolságtartó voltam vele kb 7 éves korom óta. A mostani barátomat mellesleg nagyon kedveli, voltunk már ezen a nyáron két helyen is nyaralni, úgy hogy jöhetett a barátom. Eléggé hasonlítanak is, csak a barátomnak nincsenek olyan "beteg" nézetei, mint apámnak és nem sértődik úgy be. Szóval szerintem könnyen dolgozta fel, tudja, hogy boldog vagyok és szükségem van arra a fajta szeretetre, amit a barátom nyújt nekem.
2013. aug. 9. 23:19
3/11 anonim válasza:
Pedig meg kell próbálnod, ez az élet rendje.
Te sem maradtál apukád mellett, a párod sem, hanem közösen gyereket vállaltatok.
2013. aug. 10. 03:39
4/11 anonim válasza:
Nálam sajnos nem jól sült el... Sosem volt túl jó viszonyom apámmal mivel nem tudtam megérteni/elviselni a fontossági sorrendjét... 6éve ismertem meg a páromat és ő mindenbe belekötött (ugyanúgy mint az előtte levő barátaimba is), de szerencsére nem tudta elmarni mellőlem. Most ott tartunk, hogy március óta nem szólok hozzá és nem is keresem. Mindenkit elmart maga mellől, a testvéreimet és anyámat is.
Én úgy gondolom, hogyha boldogok akkor próbáld meg elfogadni és támogatni a döntésüket. Viszont ha valami nem stimmel a srácnál akkor üljetek le megbeszélni a lányoddal, hogy mi nem tetszik benne (és ha rám hallgatsz akkor ez ne annyiból álljon, hogy nem szimpi és kész).
Szorítok, hogy sikerüljön elfogadni a helyzetet, és ha pozitívan állsz hozzá még lehet meg is kedveled a srácot :-)
2013. aug. 10. 16:04
5/11 anonim válasza:
Apukám imádja a barátomat, pedig az egy szem kislánya vagyok. :D elég lazán vették, tudták hogy normális gyerek, és már 18 voltam, nem volt korai sem. :)
2013. aug. 10. 20:02
6/11 anonim válasza:
Az enyém azt mondta, puskával kergeti ki, ha lesz barátom. Kidobja, aztán kidob engem is. Ebben csak az a hiba, hogy nincs puskája! XD
2013. aug. 10. 20:47
7/11 anonim válasza:
Enyém is azt modnta, hogy puskával fogja kergetni, de neki még vanm is ennek ellenére nagyon jól kijönnek és kétszer elvittük nyaralni is xD
2013. aug. 10. 22:46
8/11 anonim válasza:
Ez azt jelzi, hogy nagyon fontos neked a lányod, és félsz, hogy elveszíted.
De ha látod rajta, hogy boldog és szereti a fiút, akkor add áldásod! Nekem nagyon fontos apukám véleménye, szerintem megkönnyebbólne ha tudná, számíthat az apukájára! :)
És ne aggódj, ettől még ő marad a "pici hercegnőd", csak a király mellé megjött a hercege fehér lovon... :)
2013. aug. 12. 22:21
9/11 anonim válasza:
5-ös válaszoló, ismerős a helyzet. Apa azt mondta, hogy ha egyszer barátom lesz, megeteti a kutyával. Nincs kutyánk, és Apa különben is fél a kutyáktól. :D
2013. aug. 13. 00:37
10/11 anonim válasza:
"Apa azt mondta, hogy ha egyszer barátom lesz, megeteti a kutyával."
Ilyenkor nem szoktátok emlékeztetni a kedves szülőket arra, hogy akkor ők is menjenek szépen haza külön-külön a szüleikkel élni és többet ne találkozzanak egymással?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!