Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a ferjem minden nap dugiban iszik?
Napi szinten dugiba inni nem normális....
nem tudom hol él az aki szerint igen
A piálás kivételesen egyemberes móka.
Ha nem tetszik a párom, nem piálni kezdek, hanem elválok.
A házastárs max. akkor lehet hibás, ha komoly alkoholistává válik az ember és a házastárs személyében partnerre talál (pl. feleség felhívja a másnapos férj helyett a munkahelyét, hogy beteg).
10-es! Nem iszom mindennap, sőt, de nèha 1 pohàr bort vagy sört a feleségemmel együtt a vacsora mellè. Ha ez neked gàz, akkor komoly gondok vannak veled. Nem azèrt iszom mert megèrdemlem, hanem mert alkalmanként jólesik.
A kèrdező fèrjènek is nyilvàn nèha jòlesne, de asszonyka ugye tiltja neki, ìgy màs megoldàst keresett, sajnos. Ebben a dologban az asszonyka is hibàs, de a ferj is, mert nem àll ki magàèrt.
Én sem iszok napi szinten, mert a barátom nem szeretné. Iszom dugiban? Nem...
Ha valakinek annyira fontos az az egy pohár valami, hogy titokban és letagadva és balhézva... ott azért gond van.
Az pedig igenis normális, hogy a házastárs nem szeretné, hogy napi szinten alkoholizáljon a párja.
jah csak azért írtam, hogy nem csak a "feleségek" tiltják a szegény férfiakat
engem is tiltanak és papucs vagyok :D
# 5/13 Időpont ma 21:31
"Mert normális ember nem iszik..."
Ki vagy te ( kinek képzeled magad), hogy megmond ki normális?!
Normális ember nem eszik húst... normális ember nem eszik majonézt... normális ember csak az X. pártra szavazhat... normális ember nem szereti a metál zenét... normális ember nem szereti technót... normális ember nem néz akció filmet...
Hány olyan zseniális, a világtörténelemre, a művészetre, a tudományra, a vallásra döntő hatású személyt írjak neked, akik ittak?
De nyilván te vagy az etalon, mert te nem iszol....
"10-es! Nem iszom mindennap, sőt, de nèha 1 pohàr bort vagy sört a feleségemmel együtt a vacsora mellè"
Na itt dőlt a dolog, mert ez társadalmi és gasztronómiai ivás, Tehát te sem suttyomban iszol.
Én nem gondolom hogy bármi megdőlt volna. Jó páran válaszoltunk, senki sem mondta hogy normális dolog titokban inni. A véleményünk csak abban különbözik, hogy néhányunk szerint felnőtt ember esetén normális dolog kulturált alkoholfogyasztás, többiek szerint pedig gáz.
Mondjuk ebben a konkrét esetben valami nagy gubanc lehet a kapcsolatban, és az hogy ide eljussanak általában két ember közös kitartó romboló munkája szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!