Miért furcsa az, ha a férjem nélkülem megy "nyaralni"?
Stabil, kételyektől mentes, normális kapcsolatban éltek, ami keveseknek jutott ki.
Ezért mondják, amit mondanak.
Ne is törődj vele!
Nem tudom, engem Kuba egyszerűen nem érdekel, én nem tudnék ott 10 napot eltölteni. Alapvetően nem szeretem a meleget, ott pedig még februárban is 30 fok van. A férjem ezt megérti. Be van tervezve a jövő évre egy Moszkvai út is télre, oda egészen biztosan megyek. Nálam a nyaralás mindig a túlélésről szól... Tehát ez nem probléma, tudja, hogy én "fagyos" nőszemély vagyok. :)
Egyszerűen csak a reakció lepett meg, amit mindenkitől kaptam ezért.
Mondhatsz bármit kedves Kérdező, logikusan meg is indokolhatod a döntésed, az emberek csak úgy tudják elképzelni, ha mindenhova úgy járkál egy pár mint a sziámi-ikrek, összeragadva, mint a zsírtalan csusza.
Érezd magad pocsékul, kapjál hőgutát, de utolsó mozdulatoddal fogd remegő kezedbe a férjed nadrágját.
Vagy ő se menjen!
Maradjon le egy élményről, mert a kispolgár szerint ilyesmi elképzelhetetlen.
Én az 1-es hozzászólóval értek egyet.
Sokan összenőnek egy, hatalmas masszává, amikor megházasodnak. Ez szerintem az egyediség sírja, minden független gondolat és cselekedet megszűnik. Mint egy majom, aki egész életében egy liánon függ :D
Nincs ebben semmi furcsa, teljesen normális reakció. Jól teszi hogy elmegy, te meg jól teszed hogy nem, ha nem akarsz.
Én is egyetértek azokkal, akik azt mondják nem vagyunk összenőve. Sajnos mint kiderült az én baráti köröm is olyan aki a külön töltött időt elképzelhetetlennek tartja. Eléggé meglepett.
A válaszokat viszont nem én értékeltem. A lehúzósok nevében is bocsánatot kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!