Miért furcsa az, ha a férjem nélkülem megy "nyaralni"?
Nem arról van szó, hogy egy házaspár 2 tagja nem csinálhat külön semmit, dehogynem, sőt szükséges az egyedüllét a párkapcsolatban is. Viszont az emberek életében vannak olyan szakaszok, amiket jobb együtt tölteni, ilyenek a hosszabb és komolyabb nyaralások és az ünnepek. Az ember kicsit máshogy néz a világra ilyen alkalmakkor és ha együtt élitek át szorosabbá teheti a kapcsolatot, hogyha külön akkor pedig lazábbá. Sok esetben a kapcsolat romlását mutatja, ha nem akartok együtt lenni már "alkalmakkor" sem, ezt én is megtapasztaltam és vége is lett annak a kapcsolatomnak, pedig tök normálisnak gondoltam, hogy nem baj, hogy külön nyaralunk, de baj volt, nagyon jól jelezte, hogy már nem vagyunk meg jól.
Az indoklásod számomra leginkább vicces. Persze a te dolgod, de nálam fázosabb nőt el sem lehet képzelni, mégis mennék Izlandra, akár a sarkkörre is, egyszerűen felöltözök és kész, na ugyanez a véleményem a melegről is, ki lehet védeni.
hát nem tudom én nem hinném hogy olyan kalandokat kell átélni ami az egyiket egyáltalán nem érdekli.
pl. biztos izgalmas a kötés horglolás de én jobban örülnék ha a párom ilyen helyekre nélkülem menne
Teljesen egyetértek a #11-essel.
Mi is szoktunk a párommal külön programokat szervezni, egyáltalán nem vagyunk összenőve, de egy ekkora utazást biztos szeretnénk egymással megosztani. El merném engedni, nem arról van szó, (baja itthon is lehet, megcsalni itthon is megcsalna ha akarna) de jó ezeket közösen átélni.
Az exemnél is igy kezdődött, hogy nem jön velem nyaralni mert nem szereti a meleget, aztán nem jön velem koncertre mert nem szereti a nyüzsit, aztán nem jön velem moziba mert drága, aztán nem jön velem sétálni mert nincs kedve, végül annyiból állt a kapcsolat, hogy otthon ültünk és tévéztünk. MINDEN másra volt kifogás. Élmény volt. Nem lennék olyan emberrel, aki nem akar velem minél több közös élményt.
Én meg iszonyatosan fázós vagyok, 20 fok alatt szenvedek, mint akit ölnek, de ha arról lenne szó, örömmel mennék a párommal a sarkkörre is akár, és élvezném, mert a vele közös új kaland fontosabb, mint egy apró kellemetlenség, ami ellen meg lehet is tenni.
Viszont mit érdekel téged, mások mit gondolnak? :D Ha nektek jó igy, hogy nélküled megy, akkor csináljátok, és kész. Tojni kell mások véleményére, mindenkinek úgyse tudsz megfelelni, akkor legalább nektek legyen jó.
mi sem vagyunk összenőve a párommal,járunk külön szórakozni pl.de egy nyaralás más,arra nem mennénk el egymás nélkül.
de ha nektek így jó, nincs belőle baj,akkor miért ne? nem másoknak kell megfelelni. ti vagytok ebben a kapcsolatban ketten, ti állítjátok fel a szabályokat és korlátokat. nem más.
"12 Kubába? Gyönyörű hely, nem rejt különösebb veszélyeket"
Nem e? pedig még a Castro is meghalt. Pedig az ő esetében igencsak odafideltek mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!