A férjem üzenetei közt volt. Ti mit gondolnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Röviden: a hölgy és a férjem pár éve kollégák voltak és a nő szíve elég nagy, sok férfi belefér, de azok közt is csak olyan aki jómódú és családja van. Most szeretne vásárolni tőlünk és találkoztak. Utána ez a szóváltás következett:
Hölgy: Szia Miki, tök jó volt hétfőn találkozni! :) Ígértem, hogy küldöm a kollégádnak a méretezett alaprajzot, ezt most akkor Neked küldöm, ahogy megbeszéltük! Köszi és akkor várom az ajánlatot! Üdv, E
Férjem: Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk! :)
( ja, megengedte, hogy megnézzem az üzijeit :) )
2016. dec. 26. 17:36
1/24 anonim válasza:
Semmit komolyan nyomul hagynam
De ferjemet tuti minden nap szexre csabitanam ehes oroszlan nem vadaszik
2/24 anonim válasza:
Azt, hogy paranoiás vagy. Kicsit túlzás, hogy ne lehetne egy formális üdvözlést mondani a másiknak, csakmert nőből van.
3/24 anonim válasza:
Ebben az üzenetben én nem látok semmi kivetnivalót.Pláne úgy nem, hogy megengedte hogy megnézd.Tehát akkor nem értem miért is aggódsz tulajdonképpen?
4/24 anonim válasza:
Nos,mivel én azt gondolom hogy ez csak egy üzleti célú megbeszélés volt így ezért nem gondolom hogy bármi rosszra kéne gondolnod.Főleg ha férjed esetleg üzletember vagy olyan vállalkozása van akkor ez normális.
5/24 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy önértékelési problémáid vannak.
6/24 anonim válasza:
Semmi nincs benne, ami féltékenységre adna okot.
8/24 A kérdező kommentje:
Hm, jó. :) Nekem kicsit rosszul esett, mert én biztosan nem írnék férfinak ilyet. Megcsalás az eszembe sem jutott, de akkor is furán éreztem magam.
2016. dec. 26. 17:49
9/24 anonim válasza:
Semmit, nincs ebben semmi különös. Volt kolléga, pár udvarias kör lefutása + az üzleti szándék.
10/24 anonim válasza:
Vannak ilyen nők. Én is ilyen vagyok, ez szimpla kedvesség. Nem kell bele többet látni. Pusztán formalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!