Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem lehet nagy esküvő, akkor inkább ne is házasodjunk?
Ti mit gondoltok erről a gondolkodásról?
Baráti körömben több ismerős pár is van, akik azt vallják, hogy nagy esküvőt szeretnének/szerettek volna, ami nagyon drága lenne, így inkább össze se házasodnak, mert vagy nagy esküvő, vagy semmilyen.
Szerintetek valóban csak ez állhat a háttérben, vagy úgymond egy "kifogás"?
Személyes véleményem az, hogy a házasság elsősorban 2 emberről szól, és maguk miatt kellene összeházasodni, nem pedig a barátok, rokonok, család miatt, hogy nagy buli legyen, vagy fél milliós ruha stb.
Várok több véleményt, és tapasztalatot.:)
Én ezt kifogásnak tartom. Vagy nem biztosak még a kapcsolatban annyira, hogy ezt a lépést bevállalják, vagy tényleg csak a magamutogatás a lényeg náluk. Nem is tudom hirtelen melyik a szánalmasabb.
Persze alapvetően mindenki olyan esküvőt rendez amilyet akar, de én nem vagyok a nagy puccparádé esküvő párti. Pénzkidobásnak tartom milliókat kivágni az ablakon egy bulira.
Soha nem akartam ilyen esküvőt, és a férjem sem. Pici családias esküvőnk volt a legszűkebb családtagokkal és baráti körrel, és utána egy ebéd tortákkal. Még 100 ezer ft-ba sem került az egész, de életünk egyik legszebb napja volt. Az volt a lényege, hogy hivatalosan is egy család legyünk, és ezt a pillanatot megosszuk a szeretteinkkel. Nagyjából ennyi.
20
Ha házasságban szeretnél élni, és nem egyeznek a terveitek a pároddal, akkor miért alkudtál meg? Miért vagytok még együtt? Egész életedben keseregni akarsz és egy tüskét a szívedbe, hogy nem volt képes a törvény előtt felvállalni téged? :(
#20 vagyok
A legelején megmondta, hogy nősülni nem akar már.Volt nős, elhunyt a felesége sajnos.
Figyelj, egyszer úgyis teljesen beletörődök ebbe, lényegében sokminden nem változna, csak lenne róla papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!