Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lendíthetem fel a szexuális életünket?
Havonta 1x,2x szoktunk együtt lenni és Hiába próbálom arra ösztönözni,hogy több alkalom legyen ,nem reagál rá.
Már rákérdeztem higy ez miért van es azt válaszolta hogy "már nem bírja úgy mint régen" huszonévesek vagyunk mindketten,de nem gondoltam hogy ez ilyen hamar eljön.
A kapcsolatunk elején szinte minden nap volt. Igaz a második babát várom. De már az ő fogantatása előtt is fenn állt a probléma. Talán velem lehet baj? Nem tetszek neki annyira mint régen?
akkor nem megy neki a felállítás és a szex
nost ha orvoshoz nem megy, pedig ugye nem fog, akkor marad így és harminc évesen jut évi három szex kb.
gondolj arra, hogy valószínőleg őt is nagyon zavarja, hogy nem megy a szex, ez büszkeségi kérdés férfiaknál.
valószínúleg nagyon stresszes a munkája, és rengeteget dolgozik, hogy rólatok gondoskodni tudjon. és most, hogy 2. gyereketek lesz, nyomja a több felelősség is a vállát, hogy ekkora családja van, és gondoskodni kell róluk. ez minden normális férfivel így van.
Légy vele megértő és kedves.
ha vérnyomásproblémája van, az kihathat a potenciára, sajnos vannak olyan szerek, amik kihatnak a merevedésre. szed valamilyen gyógyszert a vérnyomására? dohányzik?
gykran bizonyos vérnyomáscsökkentők, főleg, amit fiataloknak szoktak adni, kihatással lehetnek a potenciára, de ha ilyen gond van, akkor le lehet cserélni a gyógyszert.
ha dohányzik, biztsad, hogy szokjon le, maga miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!