Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az igaz szerelem? Tényleg az életünket is odaadnánk a párunkért?
Az "igaz szerelem" szerintem olyan mikor van valaki aki a társad aki mindenben melletted áll, és akivel szeretitek egymást hosszú éveken keresztül.
"Tényleg az életünket is odaadnánk a párunkért?"
Én már éreztem ilyesmit. De idővel csalódtam az illetőben, és kiderült az, hogy koránt sem mondható szerelemnek a dolog, de még csak őszintének se az ő részéről.
... talán volt, nem emlékszem már nagyon rá. Egyrészt volt egyfajta boldogító kis melegség, ami nem akart elmúlni. Ha a közelemben volt boldog voltam, de miután vége lett, ahogy telt az idő egyre inkább csak tartalék lángon égett, parázs, majd semmivé lett.
Szerintem az igaz szerelmet csak egyszer éli meg az ember, utána már csak pótlékok jönnek.
Hát akkor meg kell tartani az igazit. :3
És még egy kérdés.: :D
Öm ez rögtön jön, vagy akár barátságból is kialakulhat?
Nem teljesen értem a kérdést... mi jön rögtön?
Amúgy te, már bocs, hogy ezzel nyaggatlak fiú, vagy lány vagy és hány éves? Már csak azért, mert akkor legalább tudom, hogy milyen korcsoporttal társalgok éppen. Persze, csak ha nem vagyok indiszkrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!