Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg, hogy bejövök-e neki?
Tetszik egy nálam kb 20 évvel idősebb, válófélben lèvő pasi. Sokat látjuk egymást mert közel lakunk egymáshoz. Ès én borzasztóan beleszerettem. Próbáltam másokkal ismerkedni de egyszerűen csak ő érdekel. Nyíltan tuti nem merne felém közeledni (ahogy én se), de van valami mód rá, hogy kiderítsem bejövök-e neki? Muszáj már valamit lépnem mert beleőrülök, ès amíg nem tudok biztosat addig túl se tudok lépni rajta. De nyíltan nem kérdezhetek rá nála.
Kérlek, adjatok tanácsot mit tegyek! Normális válaszokat kérek szépen! Apakomplexussal, ki fog használni stb-vel ne gyertek. A korombelieket mindig is éretlennek találtam, őt pedig ismerem 3 éve és nagyon jól el tudok vele beszélgetni.
19L
"Nyíltan tuti nem merne felém közeledni (ahogy én se)"
Ez már el van cseszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!