Szerintetek bejövök neki és hogyan tudhatnám meg a nevét?
ma elég érdekes szituban volt részem, suliból mentem haza a busszal és 2 megállóval arrébb felszállt egy lány, megbámultam mert eléggé jól nézett ki, de viszont látásból sem ismertem. Legutolsó ülésben ültem és leült velem szembe kb 2 méter volt köztünk, de volt máshol is hely amúgy., Oldalasan ült hogy azért ne legyen közvetlenül velem szemben, de így is zavarba voltam, nem bírtam ki hogy ne nézzek rá de csak pillantásokkal, ezután levette a pulcsiját, majd helyezkedett állandóan, zavarba jöttem eléggé, ezután nem nagyon mertem ránézni de viszont láttam a szemem sarkából, hogy ő is néz engem, és egy kicsit el is mosolyodik, aztán én is néztem az arcát a haját a szemét, persze csak akkor amikor nem figyelt, de tuti észrevette ő is a szeme sarkából. aztán leszállt a barátom, a következőnél szálltam én is, megnyomtam a leszállásjelzőt, ezután mindent egy lapra tettem fel, és addig néztem a szemébe amíg észre nem vett és ő is mélyen a szemembe nézett majd elmosolyodtunk, mielőtt leléptem volna a buszról, hátrafordultam és újra a szemébe néztem és mosolyogtunk, de nagy zavartságomban nem szólítottam meg, hogy megkérdezzem a nevét..amit nagyon sajnálok :(
szerintetek hogyan tudhatnám meg a nevét? bejövök neki vagy csak azért csinálta mert én is? :) 18F
"ezután mindent egy lapra tettem fel" Itt happy endet vártam, nem töketlenséget!!:DD Minden egy lapra tettem fel ééés, leszálltam a buszról. :DD Ez a legjobb sztori ma estére!:D Bocsika, együttérzek, de haláli!:D
Vannak ilyen pesten (és egyéb városok) hallottam/láttam vagy hasonló csoportok fb-n, talán ott... Vagy utazz újra jövőhéten ugyanakkor a buszon...
úgy értettem, hogy amit ebből a helyzetből kihozhatok, akkor ez tűnt a maxnak, de utólag rájöttem hogy tehettem volna többet is :D
de azért köszi :)
ha másra nem, annyira jó volt ez az eset hogy kaptál egy kis önbizalomlöketet:)
ha nem is ennél a lánynál de majd egy másiknál próbálkozz be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!