Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek bejönnek az ilyen csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek az ilyen csajok?

Figyelt kérdés

Kék hajam van,vannak tetkóim,különböző témákban.Imádom a Star Warst és a Gyűrűk urát,valamint a horrorfilmeket.Nagyon szeretem a metált és a rockot.

Netes ismerkedés során ez be szokott jönni a srácoknak,de megmondom,hogy duci vagyok,akkor lelépnek.Tényleg ekkora hátrány lenne? Endokrinológiai betegség miatt vagyok ilyen.

21/L

2016. júl. 15. 20:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem, én sem bírom a "duci" lányokat.
2016. júl. 15. 20:23
 2/24 anonim ***** válasza:
Attól függ nálad mit jelent a duci.
2016. júl. 15. 20:25
 3/24 anonim ***** válasza:
77%

Sajnálom, hogy emiatt lelépnek, tényleg a duci részig tökéletes.

Mennyire vagy duci ? Az sem mindegy.

2016. júl. 15. 20:25
 4/24 A kérdező kommentje:

Nagy a hasam,fenekem,melleim.Viszont nem olyan az alkatom,mint a fatörzs,hanem szépen kirajzolódik a derekam.

Nyilván teszek ellene,hogy könnyebb legyek,de kissé nehézkes :)

2016. júl. 15. 20:27
 5/24 anonim ***** válasza:
35%

nem lehet hogy ez a sok más tulajdonság csak figyelemelterelés?....pl a kék haj és ezzel leplezed le magad "lám mennyire próbálja turbózni magát a duci lány"-gondolhatják sokan

....ha hétköznapibb lennél akkor hétköznapi csajnak tartanának aki egyébként amúgy duci

2016. júl. 15. 20:27
 6/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell feladni, előbb utóbb megtalálod azt aki elfogad olyannak milyen vagy, ez nem mellébeszélés, tényleg így fog lenni :)
2016. júl. 15. 20:28
 7/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem,én így érzem jól magam.
2016. júl. 15. 20:29
 8/24 anonim ***** válasza:
6%
Valszeg PCOS-es a csaj. Én biztosan nem akarnék járni egy ilyen betegségben szenvedő lánnyal, mert a legjobb eset is az, hogy eddz, diétázik, tartja magát, szőrtelenít,stb. mert ez kell a normális külsőhöz, majd idővel elveszti a fonalat és elhagyja magát és akkor arra hivatkozik, hogy nem tehet róla, hagyják békén és fogadják el így is...
2016. júl. 15. 20:31
 9/24 anonim ***** válasza:
71%

Vicces, de nekem a duciság bejönne, de a kék haj, tetkók már nem...

23F

2016. júl. 15. 20:39
 10/24 A kérdező kommentje:
Attól még,hogy más a hajszínem meg vannak tetoválásaim nem leszek se több sem pedig kevesebb,mint a többi ember.
2016. júl. 15. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!