Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyen csajok?
Kék hajam van,vannak tetkóim,különböző témákban.Imádom a Star Warst és a Gyűrűk urát,valamint a horrorfilmeket.Nagyon szeretem a metált és a rockot.
Netes ismerkedés során ez be szokott jönni a srácoknak,de megmondom,hogy duci vagyok,akkor lelépnek.Tényleg ekkora hátrány lenne? Endokrinológiai betegség miatt vagyok ilyen.
21/L
Sajnálom, hogy emiatt lelépnek, tényleg a duci részig tökéletes.
Mennyire vagy duci ? Az sem mindegy.
Nagy a hasam,fenekem,melleim.Viszont nem olyan az alkatom,mint a fatörzs,hanem szépen kirajzolódik a derekam.
Nyilván teszek ellene,hogy könnyebb legyek,de kissé nehézkes :)
nem lehet hogy ez a sok más tulajdonság csak figyelemelterelés?....pl a kék haj és ezzel leplezed le magad "lám mennyire próbálja turbózni magát a duci lány"-gondolhatják sokan
....ha hétköznapibb lennél akkor hétköznapi csajnak tartanának aki egyébként amúgy duci
Vicces, de nekem a duciság bejönne, de a kék haj, tetkók már nem...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!