Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyen csajok?
Kék hajam van,vannak tetkóim,különböző témákban.Imádom a Star Warst és a Gyűrűk urát,valamint a horrorfilmeket.Nagyon szeretem a metált és a rockot.
Netes ismerkedés során ez be szokott jönni a srácoknak,de megmondom,hogy duci vagyok,akkor lelépnek.Tényleg ekkora hátrány lenne? Endokrinológiai betegség miatt vagyok ilyen.
21/L
10-es
Ezt igazából bármelyikünk mondhatja bármire, akár a magasságára, fizetésére, izmai hiányára, aztán mégis a hajunkra kenhetjük az üres frázist.
Hát nekem se a duciság, se a kék haj, se a metál rock nem nyerő.
De persze én nem vagyok mérvadó, biztos van oylan fiú, akinek bejönnél :)
A kisugárzáson múlik minden, ami csak akkor tud jó lenni, ha szereted, vagy legalább elfogadod önmagad. Senki nem akar egy folyton feszengő, önbizalom hiányos lánnyal komolyabban ismerkedni...
Hogy van rajtad pár kg, csak egy dolog, a lényeg a báj és a jó humor, a jó kisugárzás.
Engem csak a tetoválások zavarnának, az "extrém" hajszín kimondottan tetszik. A duci nem lenne gond, előbb utóbb, szinte mindenki az lesz.
Ismerek hasonló külsejű, vagy extrémebb lányt, ő is nagyon szép.
Veled ezek alapján csak azért nem állnék szóba, mert nem vagyok "pedofil". :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!