Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejönnek a kicsit mackós, ugyanakkor azért izmos pasik?
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 15:23
1/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen ha valaki mackós és izmos is egyszerre. Linkelj fotót.
19N
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából annyi, hogy van egy kis hasam. Máshol viszont nincs felesleg.
2015. dec. 24. 15:32
3/7 anonim válasza:
Ha magadat nem fogadod el olyannak, amilyen vagy, és nem szereted magad, akkor hogy várhatod el, hogy másnak tetszél, ha kívülről az jön le, hogy elégedetlen vagy magaddal.
És az, hogy van egy kis hasad, az nem egyenlő a mackóssal!!
Nálam a mackós stílus kilőve, de az átlagos és az izmos pasi jöhet.
4/7 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem vagyok elégedett magammal? :) Pusztán kíváncsi voltam, exem pl. pont, hogy szerette, hogy van egy kis hasam, és érdekelt, hogy van-e még olyan lány, akinek ugyanez az "ideálja".
Izomkolosszus amúgy sosem akartam lenni.
2015. dec. 24. 15:47
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy itt az az általános tendencia, hogy a "férfiak" sajnáltatják magukat, de én erősen elhatárolódom az ilyenektől. Jól érzem magam a bőrömben.
2015. dec. 24. 15:55
6/7 anonim válasza:
Ha tetszik valaki, nem zavar, ha van egy kis hasa.
7/7 anonim válasza:
Ezeknek a kérdéseknek mi értelme? Akinek bejönnek, azok azt fogják írni, h igen. Akiknek meg nem, azok azt, h nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!