Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek bejönnek az ilyen csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek az ilyen csajok?

Figyelt kérdés

Kék hajam van,vannak tetkóim,különböző témákban.Imádom a Star Warst és a Gyűrűk urát,valamint a horrorfilmeket.Nagyon szeretem a metált és a rockot.

Netes ismerkedés során ez be szokott jönni a srácoknak,de megmondom,hogy duci vagyok,akkor lelépnek.Tényleg ekkora hátrány lenne? Endokrinológiai betegség miatt vagyok ilyen.

21/L

2016. júl. 15. 20:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező, szerintem hanyagold a netes ismerkedést, én aztán látom, amit te képviselsz, az teljesen más kategoria. ezzel a külsővel legjobb ha élőben nyomod, mert vagy tetszik valakinek, vagy nem, vagy felkelti az érdeklődést, vagy hidegen hagyja az embereket.....de ezt tudod. neten inkább a nyárspolgárok meg panelprolik nyomják. ( pl a nálam a tetkó kizáró ok, érted, nem is látta még a te tetoválásaidat, de már tudja hogy kizáró ok..... de ezeket ne vedd magadra, itt arc nélkül sokan megmondják a tutit. )

szerintem menj koncertre, oda ahova szeretsz, tuti hogy találsz olyat akinek pont te fogsz kelleni, csak figyeld a jeleket....

ja, ha nagyon duci vagy, akkor kerüld az alkoholt. keress valami kevésbé káros dolgot...

nekem egyébként ez mind nagyon bejönne, ha élőben látnám, vagy lehet hogy épp nem, de amit leirtál azok inkább felkeltik az érdeklődésem, de hogy hogy rezonálsz, azt innen nem lehet tudni.... ez magában még nem ok arra hogy " bejön-e", vagy nem.

ez valahogy inkább úgy megy, hogy megtetszik az energiája, és felakarom fedezni.... huu dejó, színes haj, hudejóó tetoválások, megkérdezném melyiket mikor csináltad, stb..... de külön igy önmagában se nem előny se nem hátrány.

27F

2016. júl. 16. 12:31
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bejönnek.

Persze a horror filmeket nem szeretem, de a többit igen.

Kék hajért oda vagyok, tetoválásokat is szeretem, a Star Wars és Gyűrűk ura jöhet minden mennyiségben.

Endokrin betegségem nekem is van, ez már eléggé népbetegség. Nem értem, hogy a duciság miért nem jó. Én is az vagyok, pedig évekkel ezelőtt izmos srác voltam. Egészen egyszerűen ha valami nem működik jól a testbe, sokan nem csípik.

Netes ismerkedés során nálam is hasonló a helyzet. Látják arcom, helyes, tetszik nekik, megismernek, az is tetszik, aztán ha teljes testemet is látják, az már sok nekik...

A mai fiatalok nagy része nem érti, mi az hogy kapcsolat, hogy szeretet és szerelem között nagy különbség van...stb. Ilyenek a mai fiatalok. Ilyen a mi generációnk.

2016. júl. 16. 12:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Max szexkapcsolatra.
2016. júl. 16. 15:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha a duciság nem egyenlő a hordó mérettel és hasonlókkal, akkor minden további nélkül!
2016. júl. 18. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!