Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lendíthetem fel a szexuális életünket?
Havonta 1x,2x szoktunk együtt lenni és Hiába próbálom arra ösztönözni,hogy több alkalom legyen ,nem reagál rá.
Már rákérdeztem higy ez miért van es azt válaszolta hogy "már nem bírja úgy mint régen" huszonévesek vagyunk mindketten,de nem gondoltam hogy ez ilyen hamar eljön.
A kapcsolatunk elején szinte minden nap volt. Igaz a második babát várom. De már az ő fogantatása előtt is fenn állt a probléma. Talán velem lehet baj? Nem tetszek neki annyira mint régen?
Várd úgy haza, hogy egy szexi combfixben főzöl otthon :) Ha az a kifogás, hogy fáradt, kezdd te kényeztetni, esetleg kipróbálhatnátok egy olajos kényeztető masszázst, vagy készíts közös gyertyafényes habfürdőt. Remélhetőleg ezekre jobban beindul :)
Ha nem, akkor próbáld meg elmondani neki hogy a visszautasítások miatt már nem érzed magad olyan vonzónak a szemében és nem baj ha nem egy órát szexeltek mert fáradt, de szeretnél összebújni és ölelkezni gyakrabban.
Végső esetben egy párterapeutát esetleg kipróbálhatttok.
Második baba? és azalatt.
2 eset van: vagy kifele tekintget
vagy a libidója kicsit rád unt súlygyarapodásod netán drasztikus?
Az első babával sokat híztam (55rol 80ra) de akkor meg nem volt baj. A szülés után lement 20 kiló. Ujra babát várok de most sokkal kevesebbet hízok mondhatnám hogy szinte csak a baba súlyát.
Kipróbálom majd a kényesztető tanácsokat,köszönöm!
huszonévesen havi egy?
ne vicceljél már
terhesség erre nem lehet kifogás
tutira megkapja máshol,
és amúgy megy neki?
mert akkor kapják fel a vízet, ha nem áll a pöcök rendesen. van erekciója mindig? könnyen feláll? tudja tartani?
akkor meg menjen el orvoshoz
de ugye fog, mert ő férfi...ja csak szexelni képtelen
képzeled mi lesz tíz év mulva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!