Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaengednétek a férjeteket?
Látod, sikerült megoldást találnod. De hogy tartós is legyen, ne olvasgass itt! Különben soha, senki nem lesz elég jó neked sem.
De ha nem változtatsz, és továbbra is csak igásállatnak kell a férfi, és továbbra sem fogod szeretni, akkor ne is akarj másikat, úgyis egyedül maradsz, csak több szenvedéssel.
- Sokat piszkáltam a férjemet, hogy emelje meg a seggét. Ha csinált is valamit, akkor is nehezére esett. Semmit nem adott szívből, mindenért viszonzást várt. Legyen az anyagi, vagy bármilyen más cselekedet.
- Nem tudtuk a családjainkat leválasztani az életünkről, hagytuk hogy a szüleink befolyásoljanak. Meg a környezetünk.
- Rosszul osztottam be a pénzt. A férjem fix összegeket fizetett teljesen lekövethetően a számlákra és hitelekre. Én meg kiszámíthatatlanul minden másra. Rengeteg kaja(a férjem rengeteget evett), ruha, cipő, bármi ami kell a gyerekeknek, étkezés, különóra, tankolás, gyógyszerek, stb. És én voltam a hibás, ha nem tudtunk spórolni, félretenni, illetve voltak hónapok amikor túlköltekeztünk. De neki belefért a 200 ezres új telefon, az új monitor, az új számítógépalkatrész, laptop, tablet, stb.
- Az én vállalkozásom ment, a férjemé nem. Mert megmaradt az álmodozás szintjén és azt szerette volna, ha kevés munkával sok pénzt tud keresni.
- Nem dicsértem őt. És szerinte ezért nem mentek a dolgaink. A fejébe vette, hogy másra vágyom. Féltékeny lett néhány romantikus filmre, amiket szívesen néztem. Mert tulajdonképpen tényleg elvágyódtam ebből az állóvízből és sokat álmodoztam. Vele éltem le a 20-as éveimet. Dög unalom volt az életünk! Mindenhova őt rángattam volna magammal, de sehova nem akart jönni. Aztán végül ő volt az, aki elkezdett eljárni itthonról a barátaival és így kezdett el nőzni. Velük ment, velem nem.
Na ugye! Kérdező, ezek alapján már egy szemernyi kérdés sem legyen benned, hogy jól döntöttél!
Az ilyen férfiak a körülöttem lévő lányoknál is ezt csinálják, hogy elhitetik veletek, hogy egyedül te vagy a hibás, hogy amit csinálsz az nem jó, nem elég, míg a végén már semmi nem elég, akármit is teszel, nem lesz jó! Van ennek szerinted értelme? Persze, hogy nincs. Pont az ilyen emebereket ekresik, akik eleve kevés önbizalommal és nagy fokú alárdenelési készéggel bírnak, mert ezeket csak velük tudá megcsinálni. Lepusztítják szépen lassan a maradék ksi önbecsülésedet és önbizalmadat is, mert idővel hozzászoksz és valóban elhiszed, hogy nem lesz jobb, nem érdemeslz és nem is találsz jobbat.
Örülök, hogy meglépted és felállítod a mércét. Ez a legeslegfontosabb, az alapja mindennek.
Ha te tudod mennyit érsz, akkor a másiknak sem engeded alábbadni, hogy sz.rba se vegyen és mindig csak hibás legyél. (Egyáltalán nem vagy az, maximum ott hibáztál, hogy nem fogtad meg ezeket a dolgokat már korábban és eddig engedted, hogy eljusson az egész).
Az ilyen ugyanis nem fog javulni azok után, hogy ezt mind megtehette már melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!