Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti közreműködnétek abban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti közreműködnétek abban, hogy a férjeteket gondnokság alá helyezzék, ha tudnátok hogy agresszív hajlamú?

Figyelt kérdés
Már volt egy tárgyalás és meg tudná úgyis, ha azt nyilatkoznám, hogy szükségesnek tartom a gondnokság alá helyezést. Skizofrén és szeretném, ha egészségügyileg korlátoznák, tehát hogy nem dönthet a gyógyszerelésében és kórházba beszállítható akarata ellenére is. Más korlátozást nem tartok szükségesnek. Írásban megkapta azt, hogy a család és én mit nyilatkoztunk a gyámügyön és az orvosszakértőnél. Mindenről tud. Már csak az a probléma, hogy van egy kis agresszív hajlama, kiszámíthatatlan és ha megtudná, hogy én vagyok az oka, ha gondnokság alá helyezik, akkor lehet, hogy bántana. Ti közreműködnétek abban, hogy így döntsön a bíróság, ha tudnátok, hogy esetleg a férjetek nagyon megharagudna rátok?
2015. dec. 21. 06:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van szó, hogy ki kire haragszik meg,mert az agresszív hajlama sajnos anélkül is előjöhet, hogy "eláztatod" a bíróságon,akkor így viszont lesz a kezedbe "fegyver", baj esetén.

Amint veszélyes, elviteted.

Megharagszik?

Ne zavarjon, a biztonságod fontosabb.

2015. dec. 21. 06:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha valami baj történik, nagyon meg fogod bánni, hogy ezt nem lépted meg. Ha megharagszik is, neki is tudnia kell, hogy a gondnokság alá vétel nem akkor szükséges, amikor jól van és miatta teszed, hogy amikor nem beszámítható, kapjon mindenképpen segítséget. Próbáld meg ezt Vele is megértetni, ha balhé lesz belőle.
2015. dec. 21. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha valóban beteg, akkor egy idő után mindenkiben ellenséget fog látni. Nekem anyukámmal van hasonló probléma, tehetetlenek vagyunk egyelőre, a család kimerült.
2015. dec. 21. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az oka. Az ok a betegsége. Az agresszív hajlama meg bármitől is előjöhet szóval....

És ez a döntés a javát szolgálja, ha meggyógyulásban nem is nagyon lehet reménykedni.

2015. dec. 24. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!