Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti közreműködnétek abban, hogy a férjeteket gondnokság alá helyezzék, ha tudnátok hogy agresszív hajlamú?
Figyelt kérdés
Már volt egy tárgyalás és meg tudná úgyis, ha azt nyilatkoznám, hogy szükségesnek tartom a gondnokság alá helyezést. Skizofrén és szeretném, ha egészségügyileg korlátoznák, tehát hogy nem dönthet a gyógyszerelésében és kórházba beszállítható akarata ellenére is. Más korlátozást nem tartok szükségesnek. Írásban megkapta azt, hogy a család és én mit nyilatkoztunk a gyámügyön és az orvosszakértőnél. Mindenről tud. Már csak az a probléma, hogy van egy kis agresszív hajlama, kiszámíthatatlan és ha megtudná, hogy én vagyok az oka, ha gondnokság alá helyezik, akkor lehet, hogy bántana. Ti közreműködnétek abban, hogy így döntsön a bíróság, ha tudnátok, hogy esetleg a férjetek nagyon megharagudna rátok?2015. dec. 21. 06:08
1/4 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy ki kire haragszik meg,mert az agresszív hajlama sajnos anélkül is előjöhet, hogy "eláztatod" a bíróságon,akkor így viszont lesz a kezedbe "fegyver", baj esetén.
Amint veszélyes, elviteted.
Megharagszik?
Ne zavarjon, a biztonságod fontosabb.
2/4 anonim válasza:
Ha valami baj történik, nagyon meg fogod bánni, hogy ezt nem lépted meg. Ha megharagszik is, neki is tudnia kell, hogy a gondnokság alá vétel nem akkor szükséges, amikor jól van és miatta teszed, hogy amikor nem beszámítható, kapjon mindenképpen segítséget. Próbáld meg ezt Vele is megértetni, ha balhé lesz belőle.
3/4 anonim válasza:
Ha valóban beteg, akkor egy idő után mindenkiben ellenséget fog látni. Nekem anyukámmal van hasonló probléma, tehetetlenek vagyunk egyelőre, a család kimerült.
4/4 anonim válasza:
Nem te vagy az oka. Az ok a betegsége. Az agresszív hajlama meg bármitől is előjöhet szóval....
És ez a döntés a javát szolgálja, ha meggyógyulásban nem is nagyon lehet reménykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!