Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól értelmezem a férjem viselkedését?
Régóta nincs köztünk normális kommunikáció.Sokat veszekszünk.Ő éli az életét,sokszor utólag tudom meg,hogy hol volt.Itthon pedig elvan a számítógéppel.Ha sírok,kinevet, szerinte mindenről én tehetek,jó így élni,csak az a baj,hogy veszekszem,hogy legyünk együtt.
Feltételezem nem szeret, de annyi gerinc nincs benne,hogy elém álljon és megmondja.Inkább így viselkedik, hogy vegyem a lapot.
Egyedül nem tudsz fenntartani egy kapcsolatot, akárhogy is szeretnéd, és akárhogy is szereted.
Kinevet, ha sírsz.... ő nem szeret, az világos, ugye?
Lehet,nem tudom :(
Össze kell szednem magam,és elhagyni.
ha a szóból nem ért, akkor próbálkozz írásban. egy barátnőmnek javasolta egy pszichológus, hogy egy rövid levélben (nem hosszabb, mint egy A4 oldal) írjad le a problémáidat, adjál neki ultimátumot.
Esetleg lépjél le egy pár napra, hátha megjön az esze.
Egy válás drasztikus dolog, még érdemes megpróbálni dolgokat előtte.
"Már nagyon elkeseredett vagyok,annyi mindent próbáltam."
Ha ennek az "annyi mindennek" semmi eredménye nem volt, akkor meg kellene értened, hogy a további próbálkozásoknak sem nagyon lesz foganatja. Mi értelme ennek az egész satnya, kapcsolatnak nem nevezett semminek? Sem beszélgetés, sem közös program, sem semmi nincs közöttetek. Nem értem, hogy mit lehet még benne szeretni?
Kinevet, feltételezed, hogy nem szeret. Akkor miért alázod meg magad a meddő próbálkozásokkal? Van értelme ennek? Hát nem sok.
A napnál is világosabb, hogy részéről nem várhatsz többet. Te menj jobbra, ő meg menjen balra, vess véget ennek a keserű, frusztrált, nullához közelítő kapcsolatnak. Én kiszállnék ebből, de te tudod.
Nagyon meglep, hogy itt mindenki csak úgy azt javasolja a kérdezőnek, hogy hagyja ott, váljon el, nincsen értelme - ezekszerint ezeknek az embereknek nem jelent semmit egy házasság?
Szerintem egy házasság szent dolog, és a végsőkig van értelme harcolni, úgyhogy szeretném biztatni a kérdezőt, hogy ne adja még fel, ha érez még magában erőt - kedves kérdező, azt írtad, hogy szereted, csak nagyon el vagy keseredve! Ha ez igaz, próbálkozz!
Nem tudom, kérdező, hogy hallottál-e már az öt szeretetnyelvről. Nagyon sok házasságban/emberi kapcsolatban azért nem működik a kommunikáció és a szeretettség érzése azért szűnik meg, mert nem beszélik egymás szeretetnyelvét a felek, vagy csak egyoldalú a szeretet adása, és az adott fél nem érzi, hogy viszonozva lennének a szeretetteli gesztusai.
Az öt szeretetnyelv a következő:
elismerő szavak
együttöltött idő
ajándékok
szívességek
testi érintés (szex)
Itt van egy nagyon jó összefoglaló erről:
Ha a partnerünkhöz nem a saját szeretetnyelvén beszélünk, akkor nem érzi szeretve magát. Nekem a kérdésből úgy látszik, hogy a kérdező leginkább az együtt töltött időt minőségi hiányolja. Kedves kérdező, te mit gondolsz, mi a férjed szeretetnyelve? Férfiaknál a gyakori az elismerő szavak és a testi érintés, de lehet, hogy a te férjednél más? Próbáld meg mindennap "megszólítani" így, akár többször is. Egy ismerősöm példáját tudom, hogy nála működött, és Gary Chapman (aki kitalálta a szeretetnyelveket) is nagyon sok ilyen esetről írt.
Az a nehéz, hogy az elején ki kell tartani pár hétig-hónapig, amíg csak egyoldalúan adod a szeretetet a partnernek, de, amit megtelt a "szeretettank", akkor ő is viszonozni fogja ezt!
Ha tetszik az ötlet, kérlek, olvass utána és próbáld ki!
Sok sikert és ne add fel!
#19, jó cucc, amit szívsz....
De erre a kérdésre szántad, tényleg?
"Itthon pedig elvan a számítógéppel.Ha sírok,kinevet, szerinte mindenről én tehetek,jó így élni" -
Szóval a férj szimplán felrúgta a házassági fogadalmát, az asszony meg olvasson utána a te szeretetnyelvednek...
Az eszem megáll, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!