Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy félreértetted egy nő viselkedését, azt hitted akar tőled valamit?
Hogy viselkedett, mi volt az ami miatt félreértetted? Hogy derült ki, hogy rosszul gondolod?
Illetve nők is válszolhatnak akiket félreértettek...
Engem nem is az hogy félreérteni szoktak, hanem nem is tudom..
A leghosszabb szünetem 2 kapcsolat között 2 hónap volt. Kedves vagyok az emberekkel, a kapcsolatom ideje alatt is. Kedvesség, nem flörtölés. Senki nem próbálkozik ilyenkor, hiszen tudják, hogy barátom van.
Viszont amikor egy-egy kapcsolatom véget ért, akkor olyan emberek repültek rám hirtelen, hogy én teljesen le voltam fagyva. Felhatalmazva érezték magukat, hogy próbálkozzanak, hiszen kedves voltam velük.. Tényleg olyan emberek, akikről egy percig nem gondoltam volna.
Úgy derült ki, hogy rosszul gondolja, hogy közöltem, hogy nem. Vagy éppen viszonylag hamar összejöttem mással és akkor ezek az emberek elkullogtak.
Igen volt sajnos, de aztán megtudtam h ő majdnem mindenkivel olyan.
Kedves volt, türelmes érdeklődő, őszinte, aztán kiderült h nincs több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!