Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Külön kassza kérdés esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kassza kérdés esetén ezt hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
A párommal tervezzük az esüvőt illetve szeretnénk babát, de a férjem azoospermiájával csak lombikkal lehet. De nem is eza leényeg,hanem hogy külön kasszán vagyunk és nekem jelenleg nincs pénzem lagzira meg lombikra. Ez kb csak az én részem 1.000.000ft. Mondtam neki hogy ahhoz hogy ezeket ki tudjam fizetni ki kell mennem a barátnőmhöz Németországba mosogatni legalább 1 évre. Szerintetek ez normális dolog? ( ő 600.000ftot keres 1 hónapban)
2016. jún. 8. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Elismétlem, amit írtál. A párod "hibájából" nem lehet természetes úton gyereketek, ezért csak lombikkal jöhet össze, ami sokba kerül. Ahhoz, hogy gyereked legyen ettől a díszhímtől, neked kb. 1 évig mosogatnod kellene Németországban, miközben ő röhögve kifizetné pár havi fizujából az egészet. Biztos, hogy hozzá akarsz menni?

Mi lesz, ha a 25 ezres gyest kell majd beosztanod? Nem eszel, hogy meg tudd venni a pelenkát és az egyebeket?

Nem írtad le, mit szól ehhez az egészhez a párod, de hogy a kérdéseidre is válaszolja, nem, ez nem normális.

Az lenne a normális, ha felajánlaná a pénzt a lombik költségeire, ha ennyire jól megy neki, és egyébként miatta van rá szükség.

Így most az a felállás, hogy az ő pénze az övé, az ő problémája pedig közös. Ez nem fair.

2016. jún. 8. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsó válaszolónak.Arról nem is beszélve, hogy Téged fognak teletömni hormonnal stb. Ismerek néhány lombikos párt, a nőknek később lettek problémáik (pl. autoimmun betegség stb.)
2016. jún. 8. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem mennék olyan férfihoz, akivel nem tudunk közös jövőt építeni, anyagi téren sem. Hová vezet, ha két ló két irányba húz? Mondom ezt úgy, hogy jelentős összeggel szálltam be nőként a közösbe.
2016. jún. 9. 14:04
 14/16 anonim ***** válasza:
33%

párodnak igaza is van, meg nem is.. Nincs igaza mert ha az ő spermája jó akkor oldja meg fizesse ki..

Persze sok kapcsolatban a nő miatt kell a lombik, és valahogy nekik se nagyon fekszik hogy finanszírozza... Szóval ilyen esetből sok van fordítva is..

A külön kassza is jó dolog.. Régen vallottam hogy butaság, hiszen közös jövő közösen építjük.

Azt telnek az évek az ember megtanulja hogy ilyen nincs, nem létezik, nincs semmi közös.

Példák: (melyek lehetnek fordítottak is, én most a férfi a pénzkereső nézőpontból írok de fordítva is életképes)

Ha külön kassza a férfi elmegy nyaralni valami szép helyre, a nő meg marad otthon mert nem tudja megfinanszírozni. A férfinak nem kell hallgatnia hogy de gáz ez a nyaralás mert nem jó ívben hajlik a pálmafa levele, és boldog hogy nyaralhat megissza a sörét, bérel egy motort bejár mindent, ha rászakad a trópusi eső csak nevet..

Azt a férfi vesz autót, a nő is vesz egyet.. A férfi nem engedi a nőt vezetni (ismerős felállás szerintem sok embernek) és nincs a kocsi összetörve, nem jön haza veszekedve a nő hogy "olyan hulladék autót vettél amivel ha nekimegyek a falnak összetörik" és még a férfi kér elnézést hogy csak ilyen autó volt a szalonban..

És még lehetne sorolni, biztosan jobban megbecsüli mindenki azt, amiért megdolgozott..

Egy biztos, ez a külön kassza, meg menj te mosogatni elképzelés számomra elég gáz, de valljuk meg párodnak abban igaza van hogy rettentően sok felfordulástól kíméli meg magát.

2016. jún. 9. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem akar az a csávó (még) gyereket. Ha akarna, csengetne villámsebesen.

A másik, meg hogy a friss asszonyka egy évig másik országban éljen/mosogasson, csak mert kevés lenne az itthoni pénze??? WTF?

2016. jún. 12. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:
72%

Hagyjátok azt az esküvőt, a leírásból nekem a részvénytársaság tűnik megfelelő formának.

Ha felesben fizetitek a gyereket, akkor a 9 hónapos kihordást is felezitek?

2016. jún. 12. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!