Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza kérdés esetén ezt hogy oldanátok meg?
Elismétlem, amit írtál. A párod "hibájából" nem lehet természetes úton gyereketek, ezért csak lombikkal jöhet össze, ami sokba kerül. Ahhoz, hogy gyereked legyen ettől a díszhímtől, neked kb. 1 évig mosogatnod kellene Németországban, miközben ő röhögve kifizetné pár havi fizujából az egészet. Biztos, hogy hozzá akarsz menni?
Mi lesz, ha a 25 ezres gyest kell majd beosztanod? Nem eszel, hogy meg tudd venni a pelenkát és az egyebeket?
Nem írtad le, mit szól ehhez az egészhez a párod, de hogy a kérdéseidre is válaszolja, nem, ez nem normális.
Az lenne a normális, ha felajánlaná a pénzt a lombik költségeire, ha ennyire jól megy neki, és egyébként miatta van rá szükség.
Így most az a felállás, hogy az ő pénze az övé, az ő problémája pedig közös. Ez nem fair.
párodnak igaza is van, meg nem is.. Nincs igaza mert ha az ő spermája jó akkor oldja meg fizesse ki..
Persze sok kapcsolatban a nő miatt kell a lombik, és valahogy nekik se nagyon fekszik hogy finanszírozza... Szóval ilyen esetből sok van fordítva is..
A külön kassza is jó dolog.. Régen vallottam hogy butaság, hiszen közös jövő közösen építjük.
Azt telnek az évek az ember megtanulja hogy ilyen nincs, nem létezik, nincs semmi közös.
Példák: (melyek lehetnek fordítottak is, én most a férfi a pénzkereső nézőpontból írok de fordítva is életképes)
Ha külön kassza a férfi elmegy nyaralni valami szép helyre, a nő meg marad otthon mert nem tudja megfinanszírozni. A férfinak nem kell hallgatnia hogy de gáz ez a nyaralás mert nem jó ívben hajlik a pálmafa levele, és boldog hogy nyaralhat megissza a sörét, bérel egy motort bejár mindent, ha rászakad a trópusi eső csak nevet..
Azt a férfi vesz autót, a nő is vesz egyet.. A férfi nem engedi a nőt vezetni (ismerős felállás szerintem sok embernek) és nincs a kocsi összetörve, nem jön haza veszekedve a nő hogy "olyan hulladék autót vettél amivel ha nekimegyek a falnak összetörik" és még a férfi kér elnézést hogy csak ilyen autó volt a szalonban..
És még lehetne sorolni, biztosan jobban megbecsüli mindenki azt, amiért megdolgozott..
Egy biztos, ez a külön kassza, meg menj te mosogatni elképzelés számomra elég gáz, de valljuk meg párodnak abban igaza van hogy rettentően sok felfordulástól kíméli meg magát.
Nem akar az a csávó (még) gyereket. Ha akarna, csengetne villámsebesen.
A másik, meg hogy a friss asszonyka egy évig másik országban éljen/mosogasson, csak mert kevés lenne az itthoni pénze??? WTF?
Hagyjátok azt az esküvőt, a leírásból nekem a részvénytársaság tűnik megfelelő formának.
Ha felesben fizetitek a gyereket, akkor a 9 hónapos kihordást is felezitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!