Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Legénybúcsú - Lányok, menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsú - Lányok, menyasszonyok, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 13:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó kettővel teljesen egyetértek.

Mi is szerveztünk több legénybúcsút is a baráti társaságban, és eleve úgy kezdtük, hogy megkérdeztük nagyvonalakban mik az igényei az ünnepeltnek.

Táncoslány sehol sem volt, és bár nagyon berúgtak a házasulandó legények, és igen, itattuk is őket, egyszer kellett csak elmondaniuk, hogy ezt már nem iszom meg srácok, mert rosszul esik, többet nem kínálta senki. Sőt vagy 5-en mentek el ásványvízért neki.

2016. máj. 14. 08:31
 22/24 anonim ***** válasza:

1.lehet h kezd divatos lenni a közös legény-lánybúcsú de az elég béna.. Ha nem akarod szem elől téveszteni akkor oldjátok meg úgy hogy elkezditek a bulit külön és mondjuk 10 óra körül (mire a fiúk berúgnak) a két csapat találkozik. Vagy lehet kerti party, de akkor a kert két felében hogy azért mégis külön legyetek.(minimum külön asztalnál és kitalálni valami játékokat a két csapat között..még jól is elsülhet)

2.tényleg meg kellene beszélned vele vagy a haverjaival hogy ha akarnak táncosnőt akkor azt szerezzenek ne valami szerencsétlen 5000 forintos örömlányt,mert az borzasztó..(3 barátomnál is olyan volt és olan csúnyák voltak h azt nem felejtem el..azon a pénzen inkább vettünk volna valami jobb italt). Biztos nem úgy akarnám lezárni a legényéletem hogy lefekszem egy olyan olcsó lánnyal akivel józanon szóba se állnék..

3.embert barátjáról..hát azért ez nem igaz..fiatalabb korunkban egyszerre több barátnőm volt,hetente "cserélődtek" is akkor a barátaim hülyének néztek. (10 éve)Megtaláltam az igazit az óta meg se fordultba fejemben h másra nézzek..(most meg ezért néznek hülyének) szóval kutyából lehet szalonna..

4.nekem is nagyon-nagyon nehéz lett volna kiküszöbölni hogy ne hozzanak táncosnőt, valahol meg is tudom érteni azoknál a fiúknál akiknek alig volt pár barátnőjük és meg nem bulizták ki magukat,minden lehetőséget meg fognak ragadni h nőt lássanak ruha nélkül, de nekem mondjuk 18 évesen volt érdekes utoljára az óta egy kiéhezett szerencsétlen szatírnak érzem magam hogy egy csomó felajzott pasival együtt nézünk egy lányt..

-Egyébként 1 hónapja volt az esküvőnk és úgy sikerült megoldanom a legénybúcsúmat hogy kimentünk egy tópartra horgászni/sütni/főzni.. Oda meg csak nem hív ki senki táncosnőt a 15. pecahelyre a nádas után balra.. Persze hogy megint hülyének lettem nézve, hogy nem a városban megyünk el egy szórakozóhelyre, de attól nagyon jól sikerült a buli..

Sok szerencsét, majd írd meg hogy sikerült..

Ui:beugrott egy furcsa ötlet..mielőtt kirepül a "jómadár" bilincseld össze az egyik haverjával és ne add oda neki a kulcsot. Azért fontos hogy olyan legyen akiben megbízol nehogy csak egy édeshármas legyen a belőle..

2016. máj. 15. 09:23
 23/24 Szophie válasza:

Ismerősöméknél úgy volt megoldva a legénybúcsú, hogy kimentek egy félreeső helyre - náluk egy komfortos, nagy, medencével ellátott pince volt az -, és csak férfiak voltak ott, nagyon berúgtak, nagyon jól érezték magukat, de egy nővel sem találkoztak az idő alatt.

Haverokkal is biztos meg lehet dumálni, hogy nem kóser lefektetni-szopatni a legénykét még ilyenkor sem.

Nagyon sok olyan legénybúcsút láttam már egyébként, amikor a férfiak szórakozóhelyekre mentek el (itt Siófokon nyaranta rengeteg legénybúcsúsba botlani) , és táncoltak, beszélgettek, de a legtöbb, amit kértek, általában egy vörös rúzsos csók volt a felsőre, egy aláírás, vagy egy közös kép. Így is lehet úgymond utoljára "csajozni".

Amúgy is, a "fizetett nő" eleve.. méltóságon aluli, úgymond. Egy férfi általában inkább csak végső megoldásként nyúl hozzájuk - véleményem szerint, aztán lehet, rosszul gondolom.

2016. máj. 16. 16:56
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem kell olyan kérdést feltenni, amire borítékolható a válasz és azon megsértődik a kérdező.

Nálunk olyan legénybúcsú volt, amit előlem is titkoltak a haverok. Pontosabban kollégák. Volt prosti, drog, férjem elküldte a búsba a haverokkal együtt, pedig itatták rendesen. Végül odahívott és együtt mentünk egy táncos helyre bulizni.

Nem tudsz örökké vigyázni vkire, aki időnként képszakadásig iszik, és nem az a legnagyobb baj ilyenkor, ha öntudatlanul megcsal, hanem ha baja esik.

Az ilyesmit nem növi ki soha. Tudatosan lehet ellene tenni, de ahhoz akarat kell. Nem mondom, hogy idővel nem jön meg, de fogadd el, hogy ez így leírva sokakat nem tölt el bizalommal.

2016. máj. 17. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!