Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú - Lányok, menyasszonyok, mi a véleményetek?
Ok eddig mellette voltál.
De ha úgy lesz részeg, hogy te máshol vagy?
Anya, fia szerep.
Aggódsz,hogy mi lesz a gyerekkel.
Persze hogy aggódok, ezért került fel a kérdés. Alapvető, hogy aggódok, mikor tudom hogy le akarják majd itatni. Eddig nem aggódtam, mert nem adott rá okot. Most a legénybúcsú a probléma.
Úgy mondod mint nem lenne jogom aggódni.
Sikerült... persze, mondja most, a legénybúcsún meg szétdugja a csajt, azt sem tudván, hol van.
Biztosan egy olyan férfihoz akarod kötni az ÉLETED, aki piásan azt sem tudja, milyen napszak van?! Te tudod, ám nem leszel ott mindig vele, és akkor bizony fog csinálni ezt-azt.
Én elhagynám, nem mennék tönkre a házasságunkban.
nem kritikaként irom a kérdezőnek de az önmagában egy elég komoly gond,ha felnőtt ember és nem tudja kezelni az alkoholt a vőlegény.
azaz képes olyan állapotba kerülni,hogy nem ura a cselekedeteinek.és ez esetben persze mindig a pia a hibás.
sosem az ember-aki pocsolyára issza magá6.
ez esetben mindegy hogy havonta egyzser vagy heti egyszer-lényegtelen.
amit te most bocsánatos dolognak vélsz-az sajnos nem az.
akivel szeretnék együtt élni-az SOSEM kerülhet öntudatlan állapotban amikor nem vállalja(mert nem képes rá)a tetteiért a felelősséget.
erre nincs mentség.nem lehet a haverokra mutogatni.
ha a haverok javasolják,hogy bekötött szemmel motorozzunk 160km/h val akkor ezt nyilván normális ember elutasitja.
no akkor ez miért esik más megitélés alá?
ne a haveroktól félj,hogy mikre biztatják sőt mire veszik rá a pasidat hanem azon gondolkozz el miért nem ő irányit?
és engedi azt,hogy öntudatlan állapotba kerüljön.
na ez ami fontos lenne-de azt érzem nem tartod annak.
inkább mindig a körülmények a hibásak.
hát nem.
ebben a korban már ismeri(kéne)mindenki,hogy mennyi az a mennyiség amikor még tudatomnál vagyok de jókedvűen bulizok.
aki erre nem képes-akkor gyorsan tanulja meg.jobb lesz neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!