Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Legénybúcsú - Lányok, menyassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsú - Lányok, menyasszonyok, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 13:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azért mert azóta egyszer sem volt részeg úgy hogy én ne lettem volna ott vele. Tudom hogy nem fordult elő ilyesmi, mert mindig ott voltam mellette, amikor többet ivott a kelleténél.
2016. máj. 10. 10:12
 12/24 A kérdező kommentje:
9-es, komolyan kidobtad volna a vőlegényed, csak mert két éve részegen mondott valami hülyeséget? Egy kapcsolatnak ennél nagyobb nehézségeket is ki kéne bírnia. :) Remélem más dolgokkal kapcsolatban azért kitartóbb vagy.
2016. máj. 10. 10:34
 13/24 Bence_ ***** válasza:

Ok eddig mellette voltál.

De ha úgy lesz részeg, hogy te máshol vagy?

Anya, fia szerep.

Aggódsz,hogy mi lesz a gyerekkel.

2016. máj. 10. 11:05
 14/24 A kérdező kommentje:

Persze hogy aggódok, ezért került fel a kérdés. Alapvető, hogy aggódok, mikor tudom hogy le akarják majd itatni. Eddig nem aggódtam, mert nem adott rá okot. Most a legénybúcsú a probléma.

Úgy mondod mint nem lenne jogom aggódni.

2016. máj. 10. 11:11
 15/24 A kérdező kommentje:
De köszönöm több választ nem várok, sikerült megbeszélni a dolgot.
2016. máj. 10. 12:50
 16/24 anonim ***** válasza:
43%

Sikerült... persze, mondja most, a legénybúcsún meg szétdugja a csajt, azt sem tudván, hol van.

Biztosan egy olyan férfihoz akarod kötni az ÉLETED, aki piásan azt sem tudja, milyen napszak van?! Te tudod, ám nem leszel ott mindig vele, és akkor bizony fog csinálni ezt-azt.

Én elhagynám, nem mennék tönkre a házasságunkban.

2016. máj. 10. 15:54
 17/24 A kérdező kommentje:
Közös legény és lánybúcsú lesz egy kerti partyval, mivel manapság ez egyébként is egyre divatosabb. Utolsó kommentelő rosszul vagyok a rosszindulattól ami belőled árad. Egy kapcsolatot nem el kell dobni ha jön egy nehézség, hanem közösen megoldást találni a problémára. Nőj fel és javíts a hozzáállásodon ezt szívből jótanácsként mondom, mert ha ennyire bizalmatlanul és elutasítóan állsz az emberekhez, akkor senkinek nem fogsz kelleni.
2016. máj. 10. 17:50
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
Engedd el nyugodtan, had rúgjon ki a hámból utoljára!
2016. máj. 11. 11:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

nem kritikaként irom a kérdezőnek de az önmagában egy elég komoly gond,ha felnőtt ember és nem tudja kezelni az alkoholt a vőlegény.

azaz képes olyan állapotba kerülni,hogy nem ura a cselekedeteinek.és ez esetben persze mindig a pia a hibás.

sosem az ember-aki pocsolyára issza magá6.

ez esetben mindegy hogy havonta egyzser vagy heti egyszer-lényegtelen.

amit te most bocsánatos dolognak vélsz-az sajnos nem az.

akivel szeretnék együtt élni-az SOSEM kerülhet öntudatlan állapotban amikor nem vállalja(mert nem képes rá)a tetteiért a felelősséget.

erre nincs mentség.nem lehet a haverokra mutogatni.

ha a haverok javasolják,hogy bekötött szemmel motorozzunk 160km/h val akkor ezt nyilván normális ember elutasitja.

no akkor ez miért esik más megitélés alá?

ne a haveroktól félj,hogy mikre biztatják sőt mire veszik rá a pasidat hanem azon gondolkozz el miért nem ő irányit?

és engedi azt,hogy öntudatlan állapotba kerüljön.

na ez ami fontos lenne-de azt érzem nem tartod annak.

inkább mindig a körülmények a hibásak.

hát nem.

ebben a korban már ismeri(kéne)mindenki,hogy mennyi az a mennyiség amikor még tudatomnál vagyok de jókedvűen bulizok.

aki erre nem képes-akkor gyorsan tanulja meg.jobb lesz neki is.

2016. máj. 13. 09:30
 20/24 A Tengerész ***** válasza:
100%
Van egy régi közmondás. Madarat tolláról, embert barátjáról(lehet megismerni). Ha olyanhoz mész férjhez akit ilyen szinten tudnak befolyásolni a barátai, akik isznak drogoznak és neki meg annyi tartása sincs, hogy ellenálljon, akkor az az ember gyenge. Aki ilyen korban "csak" havonta egyszer issza le magát, az 10 év múlva masszív alkoholista lesz. Itt nem az a legnagyobb baj, hogy netán leszopja egy qurva a legénybúcsún.
2016. máj. 14. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!