Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, menyasszonyok, felesegek! Mennyire duhit Titeket, ha a parotok/ferjetek allandoan elfelejti amit mondtok?
Sajnos ez valami általános betegség lehet, az én férjem sokszor konkrétan rám sem néz miközben beszélek, egyik fülén be, a másikon ki. Mintha ott sem lennék. Elmondom kétszer, akkor rájön nagy nehezen hogy mondtam valamit, de addigra általában bevágom a durcát, nem vagyok papagáj... Mostanában addig nem vagyok hajlandó beszélni, míg legalább úgy nem tesz, mint aki figyel. Nagyon fárasztó :(
A feledékenység az itt is bejátszik, kivéve, ha egy vita során arról van szó, ki mit mondott vagy csinált előzőleg. Érdekes módon valahogy mindig úgy emlékszik hogy az neki legyen kedvező, majd kiveri a hisztit hogy én hazudok, és legközelebb felveszi amit mondok -.-
Pontosan milyen dolgokrol van szo amit elfelejt?
Nekem ez nagyon furcsa, en soha nem tapasztaltam ilyet a paromnal maximum tenyleg icipici lenyegtelwn dolgokkal kapcsolatban .Azt meg en is gyakran elfelejtem.
Ahogy elnézegetem a kérdésed, meg a megfogalmazást, mondatkörnyezeted, szavakat, azon csodálkozom, hogy még nem lépett le tőled a férjed...
Vérnyomáscsökkentőt szedsz?
Gyakorlatilag mindent, ami nem az o dolga:
ami nem film , videojatek, munka. Mazlista vagy utolso, mondjuk az nekem fura, hogy nem halottal errol, mert ez globalis problema a nok szamara.
Mennyit beszélsz te és mennyit beszél ő? Mert hozzám a csajom kb. napi 5 órát beszél, én meg negyedórát őhozzá. Nyilván nem figyelek oda arra a sok sületlenségre, amit összehord.
Másrészt meg mi az, amit nem kellene elfelejtenie? Gondolom, valami olyan, ami csak neked fontos, és meg vagy róla győződve, hogy neki is mindenáron tudnia kell róla. Én csajom sem érti, hogyhogy nem tudom még mindig, mire való a sheavaj, amikor már vagy harmincszor elmagyarázta. Hát úgy nem tudom, hogy egyáltalán, de egyáltalán nem érdekel.
(Hozzáteszem, szoktam szólni neki, hogy ne beszéljen folyamatosan, de mégis folyamatosan beszél. Amúgy kedves. De erre a beszédkényszerre nincs más megoldás, minthogy nem figyel oda az ember.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!