Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, menyasszonyok, felesegek! Mennyire duhit Titeket, ha a parotok/ferjetek allandoan elfelejti amit mondtok?
Nálunk pont fordítva van. Én nőként vagyok feledékeny, de nagyon. A férjem nem mérgelődik, végtelenül türelmes ember:) elmondja újra, addig amíg meg nem csinálom az épp aktuális dolgot amiről szó van.
Nem évfordulókról, vagy a szülinapjáról van szó, hanem pl arról, hogy megkér : keressem meg neki az egyik cipője párját, mert én hamarabb érek haza munkából, lesz rá időm. Mire hazaér, simán elfelejtem.... 3 hétig játszottuk ezt,minden héten szólt 1x, míg végül ma írt este, és még akkor elmentem megkeresni. Nem az volt, hogy befejezem amit csinálok és csak utána, mert megint elfelejtettem volna.
De begyújtva is azért van csak 2-3 naponta, mert elfelejtem behozni a fát.
Ma pl a tésztát főztem szét....
Feledékeny vagyok...Ez van. Öregszem.
Egyáltalán nem biztos, hogy azért felejti el a párod a dolgokat, mert nem figyel rád.
Legújabb példa, hogy elmondtam neki valamit és 5 perc után rákérdezett, hogy azzal mi lesz, pedig csak 5 perc telt el!
Megszoktam említeni, hogy, de hát most mondtam el, de azért nem haragszom.
Nekem az exem erre a jelenségre egy világjó kifogással állt elő: olyan kellemes megnyugtató hangod van, hogy mindig berelaxálok rá.
Hm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!