Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nok, menyasszonyok, felesegek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok, menyasszonyok, felesegek! Mennyire duhit Titeket, ha a parotok/ferjetek allandoan elfelejti amit mondtok?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, pasibol vannak, de kapjak be.(mar elnezest, de most nagyon pipa vagyok) Nalunk millioegy ebbol fakado nezetelteres volt mar, hogy o arra hivatkozik, hogy figyel o, csak epp a napi dolgokon jar az agya...Magambol kiindulva, keptelen lennek, arra, hogy ne tiszteljem meg azzal, hogy arra figyelek, amit mondok, foleg, ha o ferfiui hiusagabol termeszetesnek is veszi, hogy az o dolgaira figyelve van. De ha en mondok valamit, es 1 ora mulva aktualis lenne, bociszemekkel pislog, hogy en ilyet nem modtam. Mindent 1000x el kell ismetelni. Egyreszt faraszto, masreszt duhito es rossszul esik. Komolyan azon gondolkodom, hogy elkezdek latvanyosan belesz...rni a mondandoiba es megjatszani, hogy elfelejtem, amit mondott. Ferfiagy-noiagy...a nagy lof...szt! Szerintem ez nemi odafigyelessel siman orvosolhato lenne.
2015. márc. 30. 01:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbb pasi ilyen. Beszélünk hozzájuk, de egyik fülükön be a másikon azonnal ki. Engem ez nem szokott zavarni. :) Jó, van hogy morgok egyet-kettőt érte...de nem húzom fel magam rajta. Tudom, hogy mindent 100x el kell mondanom, mire megjegyzi. Sőt...van, hogy 1000x. Ilyenkor kicsit úgy érzem, mintha a gyerekem lenne a férjem........nekik is milliószor el kell mondani mindent. :D Én már csak röhögök. :D
2015. márc. 30. 13:19
 22/26 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordítva van. Én nőként vagyok feledékeny, de nagyon. A férjem nem mérgelődik, végtelenül türelmes ember:) elmondja újra, addig amíg meg nem csinálom az épp aktuális dolgot amiről szó van.

Nem évfordulókról, vagy a szülinapjáról van szó, hanem pl arról, hogy megkér : keressem meg neki az egyik cipője párját, mert én hamarabb érek haza munkából, lesz rá időm. Mire hazaér, simán elfelejtem.... 3 hétig játszottuk ezt,minden héten szólt 1x, míg végül ma írt este, és még akkor elmentem megkeresni. Nem az volt, hogy befejezem amit csinálok és csak utána, mert megint elfelejtettem volna.

De begyújtva is azért van csak 2-3 naponta, mert elfelejtem behozni a fát.

Ma pl a tésztát főztem szét....

Feledékeny vagyok...Ez van. Öregszem.

Egyáltalán nem biztos, hogy azért felejti el a párod a dolgokat, mert nem figyel rád.

2015. márc. 30. 21:19
 23/26 anonim ***** válasza:
ÓÓhh, nálunk is ugyanaz. Néha teljesen kikaszt, hogy 5ször el kell mondjam ugyanazt, mi lesz az ebéd, mit kell venni, kivel találkozok, hova megyek, milyen programunk van hétvégére, stb... ha véletlenül ő megy le a boltba vásárolni, tuti, hogy valamit elfelejt, mégha leírom akkoris! Ő se szokta tudni, hogy mit evett aznap.. beszarás komolyan... Pedig semmi baj a memóriájával, mert az ő dolgait ő is megjegyzi, a játékokat ő is nagyon vágja, filmeket, színészeket, rendezőket... De hogy mi lesz az ebéd, amit már 3szor elmondtam, azt el se tudja képzelni. Szóval ez nem feledékenység, egyszerűen nem figyel, néha robot-üzemmódban van. Meg azt se felejti el soha, hogy kikapcsolja a házban az összes elosztót mielőtt elmegy, amivel engem meg az őrületbe kerget, mikor lehuppanék a tv elé és fel kell álljak mert ki van kapcsolva az elosztó :)) Na, de komoly viták nincsenek ebből, de tény, hogy idegesít enegem és, néha úgy megverném:D
2015. márc. 30. 23:20
 24/26 anonim ***** válasza:
23-as nemár.. :) 15-ös vagyok, az én vőlegényem is kikapcsolja minden reggel az elosztókat mielőtt elindul otthonról. :D Én is jártam úgy, hogy este felraktam töltőre a telefonom, de nem is figyeltem, hogy tölt-e, de reggelre természetesen lemerültem, mert elfelejtettem, hogy a párom reggel lekapcsolta az elosztót....:D
2015. márc. 31. 07:15
 25/26 anonim ***** válasza:

Legújabb példa, hogy elmondtam neki valamit és 5 perc után rákérdezett, hogy azzal mi lesz, pedig csak 5 perc telt el!

Megszoktam említeni, hogy, de hát most mondtam el, de azért nem haragszom.

2015. márc. 31. 19:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Nekem az exem erre a jelenségre egy világjó kifogással állt elő: olyan kellemes megnyugtató hangod van, hogy mindig berelaxálok rá.

Hm...

2015. márc. 31. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!