Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nok, menyasszonyok, felesegek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok, menyasszonyok, felesegek! Mennyire duhit Titeket, ha a parotok/ferjetek allandoan elfelejti amit mondtok?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, pasibol vannak, de kapjak be.(mar elnezest, de most nagyon pipa vagyok) Nalunk millioegy ebbol fakado nezetelteres volt mar, hogy o arra hivatkozik, hogy figyel o, csak epp a napi dolgokon jar az agya...Magambol kiindulva, keptelen lennek, arra, hogy ne tiszteljem meg azzal, hogy arra figyelek, amit mondok, foleg, ha o ferfiui hiusagabol termeszetesnek is veszi, hogy az o dolgaira figyelve van. De ha en mondok valamit, es 1 ora mulva aktualis lenne, bociszemekkel pislog, hogy en ilyet nem modtam. Mindent 1000x el kell ismetelni. Egyreszt faraszto, masreszt duhito es rossszul esik. Komolyan azon gondolkodom, hogy elkezdek latvanyosan belesz...rni a mondandoiba es megjatszani, hogy elfelejtem, amit mondott. Ferfiagy-noiagy...a nagy lof...szt! Szerintem ez nemi odafigyelessel siman orvosolhato lenne.
2015. márc. 30. 01:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos én is sok mindent elfelejtek, amit az asszony reggel ad "házifeladatnak, Azt hiszi, olyan friss vagyok, hogy megbírom jegyezni. Sokszor hirtelen közölhetjékne támad, éppen hallom én, de visszamondani nem mindíg tudnám, mert éppen a gondolatommal vagyok elfoglalva, vagy mást csinálok. Én csak egy dologra tudok egyszerre figyelni, míg ő híreket hallgat, alatta a futó híreket olvassa, meg beszél közben. Én erre képtelen vagyok, de nem is akarom ezt a képességet magamnak tudni. Attól is kiakad, ha kijövök a boltból és nem tudom megmondani, mennyit fizettem. Ez számomra lényegtelen dolog, akkor ott tudom, mennyit kell fizetni, mennyit kell visszakapnom, de az agyamban ezt nem raktározom el, pár perc után el is felejtem, számomra ez nem fontos információ, megy a kukába. Nem azért felejtem el amiket mond, mert nem érdekel, hanem azért, mert nekem nem annyira fontosak és nem ég be a memoriába. Mondjuk aztán egész nap azon agyalok, hogy mi is volt az a négy dolog, amit rámbízott? Kénytelen vagyok kitalálni (általában félig sikerül) mert ha felhívom, akkor meg mérges, de témyleg nem bosszantásból, vagy kicseszésből csinálom.
2015. márc. 30. 08:25
 12/26 anonim ***** válasza:
lemaradt, 42F
2015. márc. 30. 08:25
 13/26 anonim ***** válasza:
Néha dühít, igen, pl. most is, amikor már több hete azzal szekíroz állandóan, hogy mondjam meg mikor leszek nyári szabin, mert akkor ó is akkorra szervezi. Pedig én már tavaly ősszel beírtam a naptárjába, csak bele kéne néznie. És ezt minden alkalommal, amikor szóba hozza, el is mondom neki.
2015. márc. 30. 08:41
 14/26 anonim ***** válasza:
38%

Nem világos, hogy "lelki témákon", mit lehet elfelejteni.

Írhatnál legalább EGY KONKRÉT példát, hogy elképzelhetö legyen, miröl is van szó.

Ha valamit akarsz a párodtól akkor KÉT moondatban közöld vele, nem pedig egy lelkivilágboncoló, unalmas mondóka közepén.

MI 25 éve élünk együtt, de még nem volt olyan, hogy nem figyel arra, amit mondok. Viszont nem is szoktam szájmenést kapni, ha valamit közölni akarok, akkor röviden, tömören mondom meg.

2015. márc. 30. 08:47
 15/26 anonim ***** válasza:
Az én vőlegényem ugyanez... Még azt is képes elfelejteni amit ő mondott nekem. Pl, megkérdezem tőle, mit főzzek másnapra, szépen elmondja, hogy mit enne szívesen, milyen savanyúval, körettel. Majd rá 3 órára megkérdezi, hogy mit fogok főzni másnap...elmondom neki, hogy Ő mit kért, erre néz rám..hogy ja, megbeszéltük már?? Sosem tudja azt sem hova pakolja a saját cuccait, még ezt is én tartom fejben, mit hol talál. Ha a fiúkkal megy ebédelni a munkahelyéről, és megkérezem du, hogy mit ebédelt, még azon is 10 percet gondolkozik. Én elfogadtam ilyennek, mert hiába szóltam neki többször, hogy figyeljen oda, vagy legalább rám, minden maradt a régiben. Vettem egy naptárat, amit kitettem az étkezőasztalra, és minden fontosabb dolgot ami időponthoz kötött, beírok, hogy ő is lássa, születésnapokat, névnapokat is beírtam előre, hogy el ne felejtse..még a saját szülei születésnapját is elfelejti olykor, azaz a pontos dátumban néha bizonytalan. -.-" Ha elutaznék 2 napra, szerintem azt sem tudná, hogy a kutyának mennyit "adunk" enni, és mikor, meg hányszor, annyira nem figyel a mindennapi dolgokra...
2015. márc. 30. 08:48
 16/26 anonim ***** válasza:

Mi szerintem ilyen értelemben egyformák vagyunk. Én vagyok a nő, de ő beszél többet és a fontos dolgokat megjegyzem, de mikor hosszú körmondatokban fejteget különböző külpolitikai összefüggéseket, akkor tördelmesen bevallom, de képtelen vagyok tartósan figyelni :(

Egyébként ő pedig dátumokat nem tud (vagy akar) megjegyezni. De ha beszélek valamiről akkor szerintem ő is csak a lényegi részeket jegyzi meg, a maszlagot nem.

De mindketten végighallgatjuk a másikat, és a lényeges dolgokat meg is jegyezzük.

2015. márc. 30. 09:01
 17/26 anonim ***** válasza:

Én nőként vagyok ilyen.

Egyszerűen egy csomó mindent sztornózik az agyam.

Bár én olyansmiket is fel kell hogy írjak, hogy hogyan és mennyi gyógyszer kell a gyereknek, hogy zárjam el a gázt., stb.

Néha rájön a szófosás pl szerelésről, motorról, vagy játékról, én meg nem is tudom miről beszél, de olyan édesen csinálja, hogy belefeledkezek. De egy mondatot nem tudnék visszamondani.

2015. márc. 30. 09:30
 18/26 anonim ***** válasza:

De nem lehet szólni a másiknak, hogy "szívem, most egy kicsit hagyj a gondolatommal (csak egy van?), most nem tudok figyelni".

Bár szerintem ez vagy szelektív, és aki nem figyel a párjára, annak tök mindegy ki van mellette, csak ne legyen egyedül (oá, oá!), vagy pedig valami súlyos agyi sérülése van, valami agyserkentőt kéne szedni.

2015. márc. 30. 11:38
 19/26 anonim ***** válasza:

Én nőként vagyok ilyen.

Egyszerűen egy csomó mindent sztornózik az agyam.

Bár én olyansmiket is fel kell hogy írjak, hogy hogyan és mennyi gyógyszer kell a gyereknek, hogy zárjam el a gázt., stb.

Néha rájön a szófosás pl szerelésről, motorról, vagy játékról, én meg nem is tudom miről beszél, de olyan édesen csinálja, hogy belefeledkezek. De egy mondatot nem tudnék visszamondani.

2015. márc. 30. 11:39
 20/26 anonim ***** válasza:

Nálunk apu ilyen, a mai napig.

Gimisként csomó olyan helyzet volt, hogy egy buliba elkértem magam hét elején, vacsora közben, direkt amikor együtt volt az egész család. Még egyszer megemlítettem pénteken is, hogy frissítsem a memóriát :) Erre szombaton veszem a cipőmet, apám jön ki, hogy "hová mész", mondom buliba, tudod amit már mondtam hétfőn meg tegnap is. Válasz: nekem ilyet nem mondtál, és persze én voltam a szar mert "mindig mindent csak anyáddal beszélsz meg". Rendszeresen ezt csinálta, baromi idegesítő volt, el is határoztam, hogy én nem leszek ilyen.

2015. márc. 30. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!