Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas vagyok, de szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok, de szerintem beleszerettem valakibe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt a feleségemmel,szeretem őt,de néhány éve találkoztam egy lánnyal,aki azóta sem közömbös. Legalább 20 évvel fiatalabb nálam,mégis úgy tűnik mintha tetszenék neki,zavarban van velem,elpirul. Kedvelem őt,tetszik,vonz,nem akarom megbántani,a feleségemet sem akarom megcsalni,de egyfolytában erre a lanyra gondolok,pedig elég ritkán látom. Igazából nagyon erős a kísértés,mikor találkozunk,de nem akarom őt kihasználni,meg nem is olyan lány. Mit tegyek szerintetek? Van valami megoldás?

2016. márc. 3. 18:40
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom. Meglátom és kész. Az biztos,hogy ideges vagyok a közelében
2016. máj. 25. 18:51
 32/39 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem hagyd hogy tortenjen aminek tortennie kell. Ugyis ossze fogtok jonni. Arra vigyazz hogy ne bukj le. Amirol nem tud a feleseged az nem fáj. Az idő meg ugyis eldönti hogy kivel akarsz maradni. Szerintem akár egy évig is fenn lehet tartani egy kettős életet. Utana is ráérsz donteni hogy kivel akarsz elni. Lehet hogy a fiatal lannyal, de az is lehet hogy rajossz 2 honap utan hogy mégis a feleseged az igazi. A lényeg hogy okosan csinald es ne bukj le otthon
2016. máj. 25. 18:53
 33/39 anonim ***** válasza:
Meglátod és kész? Akkor jóformán nem is kommunikálsz vele, próbálod leplezni és inkább eljátszod, hogy nem érdekel? Szerintem ez nem jó taktika, a zavarodat meg könnyen észreveheti, ha egyébként odafigyel rád. :)
2016. máj. 25. 18:59
 34/39 anonim ***** válasza:
11%

Azt azért majd meséld már el, hogy miután félrek.urtál, netán, ahogy javasolták, rendszeresen összefekszel más nővel, milyen érzés lesz a párod szemébe nézni? Meg hozzáérni? 13 év házzasságot elrondítnai egy x hónapos viszonnyal? komolyan? Már ha lesz bármilyen érzés is benned.

Az istenért, ha ennyire nem bírsz a farkaddal, akkor légy férfi, és dönts tisztességesen, ne féregként élj.

Azt nem is említette,bár kérdezték azt is ám-, hogy milyen a viszonyod a feleségeddel...

Azon kívül, hogy más puncira vágysz, van egyáltalán gond köztetek? Ha meg úgy látod, hogy már nem tudsz a házasságodból újat kihozni, akkor állj a sarkadra és ne menj le csúszómászóba legalább.. Ja,az nagyon kemény lenne, ahhoz végképp nem lenne bátorságod, de titokban félredugni bezzeg lenne...

NO komment

2016. máj. 25. 19:12
 35/39 anonim ***** válasza:
Nem d.ugott félre!Feleségére való tekintettel nem tette meg! Külön kellene költöznöd egy időre, hogy letisztázódjanak benned az érzések! Hogy mit is akarsz valójában! Mert ami most zajlik benned, az sok jóra nem vezet majd :-(
2016. máj. 25. 19:28
 36/39 anonim ***** válasza:
33%
- Én sem azt írtam, hogy már megtette, fuss neki még egyszer a mondatnak.
2016. máj. 25. 19:30
 37/39 anonim ***** válasza:

Még eleinte ezt írtad itt: "Nem csak testileg vonz. Érdekel úgy ahogy van,amit látok belőle,amit tudok róla,mindene tetszik."

Azt kellene eldöntened, hogy amit tudsz róla és amit megismertél belőle eddig, az mennyire komoly, ergo mennyire ismered őt ténylegesen, mennyire fontos tulajdonságait ismered. Ha úgy érzed, hogy jobb lenne a feleségednél, jobban passzolnál hozzá valamiért, akkor szerintem válaszd inkább őt (és ha a feleségeddel tényleg gondjaid vannak, nem érzed vele már jól magad). De ha csak nagyon felületes dolgokat ismersz belőle, akkor próbáld meg jobban megismerni kicsit, kommunikálj vele többet. Ezzel vagy rájönnél, hogy mégse olyan, mint hiszed, és eltűnik a varázsa, vagy rájössz, hogy mégiscsak ő kell. És nem lesz benned ez a dilemma.

2016. máj. 26. 00:33
 38/39 anonim ***** válasza:

Eltelt azóta 1-2 év.

Megosztanád velünk, kérdező, mi lett a vége? Megcsaltad, együtt maradtatok, vagy szétmentetek a feleségeddel?

2019. jan. 14. 20:20
 39/39 A kérdező kommentje:

Szasztok. Valóban eltelt jó pár év azóta. Együtt vagyunk a feleségemmel. A lánnyal megszakadt minden kapcsolat több, mint 1 éve nem láttam. Egyszer kétszer megnéztem a facebookjat, vőlegénye van.

Rendbe tettem magamban a dolgokat, csodaszép, különleges lány, de nem nekem való, a nejem mellett a helyem, szeretem őt, megbántani sem akartam soha, így is buntudatom van, ha eszembe jut.

Igazából az egész akkor tudatosult bennem, mikor a testvére újságolta nekem boldogan, hogy a húgának milyen szuper kapcsolata van, hogy a pasas mennyire a tenyerén hordozza. Ott jöttem rá, hogy egy túlfűtött tiniként viselkedtem. Nevetseges.Ráadásul a nőt, aki jóideje kitart mellettem, valamilyen szinten el is árultam. Jó ideje nem voltam itt sem fent, most mindent visszaolvasva, örülök, hogy már nem abba a helyzetben vagyok.

Nem mondom, hogy teljesen közömbös lett, hogy teljesen kivertem a fejemből, kicsit olyan, mint egy 1000eves kamaszkori szerelem, de lényeg a lényeg, a nejemmel együtt vagyunk, szeretem, és örülök, hogy túl vagyok az egészen, mert idegőrlő volt.

Köszönöm a sok választ, minden jót Nektek!

2019. aug. 8. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!