Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok, de szerintem beleszerettem valakibe. Mit tegyek?
Először is jó lenne reálisan látnod a dolgokat. Ehhez javaslom, hogy legyen egy tükör a zsebedben, és legközelebb, ha találkozol a lánnyal, aki ugye hozzád képest szinte gyerek, mivel bőven a lányod lehetne, tedd közel hozzá az arcod és így együtt nézd meg magatokat a tükörben. Rájössz remélhetőleg, hogy majdnem pedofil indíttatásaid vannak.
Második körben döntsd el, mit akarsz kezdeni az életeddel. Ezután tudni fogod, hogy igyekezz -e rendbe tenni a házasságod, vagy őszintén elmondod az asszonynak, hogy más életet akarsz és szépen elváltok.
egy 20-23 éves kislánynak valszeg imponál, ha ehy 43éves ffi megnézi. ennyi. neked imponál, hogy esteleg tetszel neki.
nekem az jön le, hogy nem is ismered nagyon.
tipikus kapuzárási pánik:
* vagy lenyugszol
* vagy megdugod
Szerintem pedig nem szerettél te bele!
Ha nem akarod megbántani a feleséged akkor ne is tedd, az ilyen gondolatokat pedig gyorsan töröld a gondolataidból, nem csak azért mert megbántod őt, hanem azért is mert a lányt nem ismered...egy kósza dug á sért pedig nem kellene feladnod a gyönyörű 13 éve tartó házasságod, megcsalni pedig végképp. Gondolkodj józan paraszti ésszel, és meglátod hogy megtalálod a jó megoldást!
Ha már ilyen megtörténik, akkor nem szereted a feleségedet. Ha szeretnéd, nem tudnál máshogy nézni erre a nőre, meg másokra sem, max barátként.
Döntsd el, hogy megéri e neked kidobni a kukába egy 13 + éves kapcsolatot 1 numeráért, vagy sem. De ha van benned gerinc, nem csalod meg a feleségedet, hanem elmondod neki, hogy már nem szereted őt, más érdekel és szépen elváltok. Nem várod meg a szakítással azt, hogy legyen egy biztos másik nő akihez mehetsz. Aztán később ne könyörögd vissza magad az asszonyhoz, ha a kislány megun és lecserél téged egy 25 éves csődörre.
Én a másik oldalt képviselem.
30as éveim eleján járok, párkapcsolatban, családdal élek, és találkoztam egy apám-korú (szintén családos) férfivel, akinek ha csak a közelébe kerülök, remeg a belsőm, mindenem, pillangók repkednek a gyomromba, zavarba vagyok... Nem hiszem, hogy tudja, nem hiszem, hogy észre vette. Jó ideje inkább próbálom elkerülni a találkozást vele, hónapok óta nem beszéltünk már. De mégis minden egyes nap gondolok rá.
És nincs megoldás, nem tudom, mit tegyek.
Felemészt ez a dolog. De tudom, hogy nem tehetek tönkre két családot.
Pontosan, nem lehet tönkretenni két családot...
és ha ugyan annak a fiatal lánynak még nincs családja, nem valószínű, hogy ő is ugyanúgy gondolna rád, esetleg csak egy kis ideig, netán néhány évig lennétek együtt, de később őt környékezné meg egy korban hozzá illő, és akkor meg ő dobna...
15-20 év múlva ő még mindig nagyon fiatal és csinos lesz, és te? érdemes egy ilyen érzés miatt eldobni az a 13 évet?
A párod valamiért a feleséged lett. Keresd meg újra ezt az okot/okokat, nyiss felé újból úgy mint nő felé, lepd meg őt, érezze, hogy szereted (mert azt írtad, hogy még igen), próbáld megtalálni benne azt, ami hiányzik.
A jót egy bizonytalanért - ennyi kérdéssel - nem szabad lecserélni szerintem...
hú, mennyi szép, bölcs tanács. De a farkad nagyon kikívánkozik ám. Úgy van, ahogy előttem írták: új husira vágysz. Lehet, hogy klassz kis nő ez az 20 évvel fiatalabb. De! Te vajon a farkadon kívül elég érdekesnek számítasz-e nála? Mert ha ez a leányka olyan kiváló, érdekes, vajon te elég leszel-e neki. Aki már a 13 éves kapcsolatában is felsülni látszik.
Egyébként meg, tele van a világ elváltan otthagyott vagy a megcsalt feleség szerepét elvállalni nem tudó asszonyokkal - akik rendre kidobják egy ilyen (vagy több ilyen) kapcsolat után a férjüket.
Vagy épp most ő is egy másik pasi után vágyakozik.Na? Ahhoz mit szólnál? Mert ugye, nem csak a pasik epekednek ám! Az elnagyoltan kielégített asszonyoknak is van másik lehetőségük.
Akárki is ír neked erre választ.
A döntést mindenki maga hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!