Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy olyan srácba, aki szerintem nem is helyes?
Sziasztok! (Ez egy elég érdekes kérdés, de légyszíves normális válaszokat!)
Na szóval.. Van egy srác "banda", körülbelül vagy 12-en vannak benne. A legjobb barátnőmmel már egy ideje figyeljük őket. Vannak köztük helyesek is. Van egy srác akire azért figyeltünk fel mert vicces. Vicces amiket csinál, meg a kinézete is hát kicsit vicces, kicsit nagyon... És elég sokat beszéltünk róla így az utóbbi időkben, de mindig csak poénból, jött fel a srác témának. Ő szerintünk nem helyes, legalább is nem az a leány álom pasi, főleg, hogy viccesen néz ki. De, hogy így az utóbbi időben folyton ő a téma, egyre inkább tartom helyesnek, pedig nem az....
Mikor elmondtam a barátnőmnek, röhögött majd teljesen komolytalanul azt mondta, hogy lehet beleszerettem..
Szerintetek is? Vagy akkor ez most mi?
16,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!