Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve beleszerettem egy srácba, aki nem teljesen szabad, de úgy érzem akar valamit. Mi lenne a helyes viselkedési mód?
18/L vagyok és régen(kb. fél éve) nagyon szerelmes voltam egy 19 éves srácba (most ismét érzem), de volt barátnője. Ő folyamatosan "küldte a jeleket", de nem viszonoztam, mivel, volt barátnője, gondolom ő sem gondolta komolyan. Mostanában viszont elég sok volt köztük a koccanás, szakítottak, majd újra összejöttek, újra szakítottak és a srác megint el kezdett nyomulni rám, de most úgy érzem, hogy ez komolyabb próbálkozás. Felvett msn-re, sokat beszélünk, de a lány újra akarja a srácot, már az van kiírva, hogy "bonyolult" kapcsolatban van.
Nem tudom, hogy hogyan viselkedjek vele, találkozni is akart, de találtam kifogást, mert nem akarom tönkre tenni a kapcsolatukat, pontosabban, hogy miattam szakítsanak végleg.
Mi lenne a helyes? Hogy viselkedjek vele?
azért egy finom sex belefér ...
nem kell itt helyes és nem helyes módokon gondolkodni, tedd azt,m amit ösztöneid diktálnak
Ha van valaki, aki utálja, ha bepróbálkoznak másnál, ha kapcsolatban van, akkor az én vagyok.
DE! Ahogy olvasom, ez náluk ilyen se veled-se nélküled állapot. 3x összejönni és szakítani azért elég kemény. Ott már tuti nincs rendben valami. Nyugodtan csavard el a fiú fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!