Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas vagyok, de szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok, de szerintem beleszerettem valakibe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt a feleségemmel,szeretem őt,de néhány éve találkoztam egy lánnyal,aki azóta sem közömbös. Legalább 20 évvel fiatalabb nálam,mégis úgy tűnik mintha tetszenék neki,zavarban van velem,elpirul. Kedvelem őt,tetszik,vonz,nem akarom megbántani,a feleségemet sem akarom megcsalni,de egyfolytában erre a lanyra gondolok,pedig elég ritkán látom. Igazából nagyon erős a kísértés,mikor találkozunk,de nem akarom őt kihasználni,meg nem is olyan lány. Mit tegyek szerintetek? Van valami megoldás?

2016. márc. 3. 18:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Van valami változás azóta?
2016. máj. 25. 17:48
 22/39 A kérdező kommentje:
Nincs. Azonkívül, hogy kettesben voltunk egy ideig,én meg hozzászólni sem tudtam. Nagyon nagy volt a kísértés.Nem akartam még jobban megismerni,mert csak rosszabb lenne.
2016. máj. 25. 17:58
 23/39 anonim ***** válasza:
Muszáj összefutni vele? És ha tíz év múlva őt is unod, jön a következő? Az agyaddal gondolkozz, aztán a szíveddel.
2016. máj. 25. 18:08
 24/39 anonim ***** válasza:
52%
Minden fèrfi megőrül a negyvenes èveiben. Na jó a többsèg. Egyszerűen csak változatosságra vágysz mind fizikai mind lelki èrtelemben. Van aki elhessegeti a gondolatokat, van aki titokban enged a csábításnak ès van aki a tettek mezejère lèp ès elhagyja a családját. Te melyik leszel?
2016. máj. 25. 18:18
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha még mindig ennyire akarod őt, és a feleségeddel nem érzed jól magad, akkor lépj! Végül is egyszer élünk. A feleségeddel így se úgy se jó, akkor fölösleges vele maradnod, csak rosszabb lesz. Ezzel a lánnyal, akiben ennyire megfog valami, ha nem is olyan hosszútávon esetleg, de együtt lehetsz. Atán ki tudja, lehet hosszútávra terveztek a későbbiekben, sose lehet tudni. Ha meg vele mégse jönne össze, akkor is találsz mást, de maradj olyannal, akivel már több éve nem jó együtt. Márpedig ha már vagy 2 éve odavagy ezért a lányért, akkor a feleségeddel már egy jó ideje nem jó.
2016. máj. 25. 18:19
 26/39 anonim ***** válasza:
*NE maradj olyannal
2016. máj. 25. 18:20
 27/39 anonim ***** válasza:
Ha még mindig ilyen nagy a kísértés, előbb utóbb engedni fogsz a vágyaidnak. Nem fogod tudni kontrollálni a végtelenségig. A lány, hogy viselkedik a közeledben? Úgy mint bárki mással, vagy küldi feléd a jeleket? Tud arról, hogy ennyire vonzódsz hozzá?
2016. máj. 25. 18:25
 28/39 anonim ***** válasza:
68%

"Nem akartam még jobban megismerni,mert csak rosszabb lenne."

Aha! Tehát akkor nem is ismered úgy, közelről, csak valami futólag, és te azt állítod, hogy beleszerettél?Hogy lehetnél szerelmes, ha nem is ismered úgy? - Jó, a plátói szerelem pontosan ilyen, amit csinálsz, de ez pont ezért plátói. Aztán ha megismernéd az idő elteltével rájönnél, hogy ő is emberi és neki is sok nyűge meg rossz oldala van stbstb talán ki is ábrándulnál.

Nem ismered közelről, tudsz róla 1-2 dolgot, ennyi, de ez alapján nem lehetsz szerelmes, hiszen csak pár dolgot tudsz róla. Ez csak projekció, azaza a fejedben már van egy képed róla és úgy érzed hogy ez mennyire jó lenne meg azt képzeled hogy ilyen meg olyan.

Ez inkább csak vonzalom, ne keverjük már a kettőt, könyörgöm...

Ha igazán megismernéd, egyáltalán nem biztos, hogy olyan, mint amilyennek magadban a képen gondolod.

Csak legalább magadban tedd rendbe és magaddal legyél őszinte, hogy mit érzel.

A vonzalom meg vonzalom, az hogy mit kezdesz vele meg te döntöd el. Ugye tudod, hogy nem csak nálad jön elő? Mármint ez emberi dolog, nálam is jött elő már kapcsolat mellett más iránt, ezen nem igen lehet mit csinálni. (És azt is nehezen képzelem el, hogy a feleségednek ne lett volna soha más iránt a 13 év alatt, ő is ember)

Az opciók meg adottak, ahogy leírták, úgyis te döntesz.

2016. máj. 25. 18:33
 29/39 A kérdező kommentje:
Azt látom rajta,hogy nagyon zavarban van. Néha lesüti a szemét,néha tartja a szemkontaktust. Nem tudom tud e valamit,lehet,hogy sejti,mert látja rajtam
2016. máj. 25. 18:40
 30/39 anonim ***** válasza:
#29: És te hogyan viselkedsz ővele/a közelében?
2016. máj. 25. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!