Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok, de szerintem beleszerettem valakibe. Mit tegyek?
"Nem akartam még jobban megismerni,mert csak rosszabb lenne."
Aha! Tehát akkor nem is ismered úgy, közelről, csak valami futólag, és te azt állítod, hogy beleszerettél?Hogy lehetnél szerelmes, ha nem is ismered úgy? - Jó, a plátói szerelem pontosan ilyen, amit csinálsz, de ez pont ezért plátói. Aztán ha megismernéd az idő elteltével rájönnél, hogy ő is emberi és neki is sok nyűge meg rossz oldala van stbstb talán ki is ábrándulnál.
Nem ismered közelről, tudsz róla 1-2 dolgot, ennyi, de ez alapján nem lehetsz szerelmes, hiszen csak pár dolgot tudsz róla. Ez csak projekció, azaza a fejedben már van egy képed róla és úgy érzed hogy ez mennyire jó lenne meg azt képzeled hogy ilyen meg olyan.
Ez inkább csak vonzalom, ne keverjük már a kettőt, könyörgöm...
Ha igazán megismernéd, egyáltalán nem biztos, hogy olyan, mint amilyennek magadban a képen gondolod.
Csak legalább magadban tedd rendbe és magaddal legyél őszinte, hogy mit érzel.
A vonzalom meg vonzalom, az hogy mit kezdesz vele meg te döntöd el. Ugye tudod, hogy nem csak nálad jön elő? Mármint ez emberi dolog, nálam is jött elő már kapcsolat mellett más iránt, ezen nem igen lehet mit csinálni. (És azt is nehezen képzelem el, hogy a feleségednek ne lett volna soha más iránt a 13 év alatt, ő is ember)
Az opciók meg adottak, ahogy leírták, úgyis te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!