Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas vagyok, de szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas vagyok, de szerintem beleszerettem valakibe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt a feleségemmel,szeretem őt,de néhány éve találkoztam egy lánnyal,aki azóta sem közömbös. Legalább 20 évvel fiatalabb nálam,mégis úgy tűnik mintha tetszenék neki,zavarban van velem,elpirul. Kedvelem őt,tetszik,vonz,nem akarom megbántani,a feleségemet sem akarom megcsalni,de egyfolytában erre a lanyra gondolok,pedig elég ritkán látom. Igazából nagyon erős a kísértés,mikor találkozunk,de nem akarom őt kihasználni,meg nem is olyan lány. Mit tegyek szerintetek? Van valami megoldás?

2016. márc. 3. 18:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
nem tudom, miért jön mindenki a dolog szexuális részével, a kérdésben az szerepel ,hogy szerelmes. ha csak szexuális vonzalom, én is hagynám. ha szerelem, akkor passz. igazábol megbántani is rossz a feleséged, de becsapni és elhallgatni is. az is kérdés, a lány akarhat-e Tőled vmit. mindenesetre bár a házasságod fennáll és lehet, hogy 10 év mulva is fenn fog, de az én gondolkodásmodom szerint a párkapcsolatotoknak a nejeddel itt már vége.
2016. márc. 11. 21:21
 12/39 anonim ***** válasza:
ja, most olvasom, néhány ÉVE ? szoval évek ota foglalkoztat ? hát az más tészta...tarts önvizsgálatot először is.
2016. márc. 11. 21:22
 13/39 anonim válasza:
10%
Nagyon sokan élnek így. Fenntartják a házasságot, közben szerelmesek valaki másba, és azzal a valakivel töltik idejük nagy részét, éjszakákat, nappalokat, de a házasság, mint gazdasági egység megmarad. Nincs ebben semmi különös, mindkét fél éli az életét. Miért kellene elválni, feladni ami van? Egyszer élünk.
2016. márc. 12. 12:02
 14/39 anonim ***** válasza:
35%

Nem irigyellek.... ott az a fránya kémia...

Valaki mindenképp sérül a házasságodban. Ha plátói marad ez a vonzalom akkor te, ha bekövetkezik amit vársz(ugyanakkor tartasz tőle) a feleséged.

Akármilyen jó fizikumban vagy... nem fiatalodsz. .és akármilyen szerény a lány... mégiscsak huszonéves a maguk jövőbe vetett hitével...

Ha házasság melletti a kapcsolat: rabolod az idejét, egy idő után többet akar a bujdosásnál..fájdalmas sebeket ejthetsz rajta egy életre.

Ha meg miatta válnál el....hmmmm.... nekem nem kéne olyan ffi aki dobja a családját miattam. Dobja azért mert otthon nem műxik a dolog...de ne másért...hülyén hangzik,de gondolj bele...

Itt jótanács nincs.

Egy ex huszas szerelmes szerető...immár lassan 40évesen , boldogtalanul

2016. márc. 13. 22:33
 15/39 anonim ***** válasza:
sztem nézz magadba, hogy a feleségeddel akarsz-e még maradni 30 évig vagy sem (szerintem nagy eséllyel jön majd egyszer megint vaalki, aki kisértésbe ejt, tehát nem biztos, hogy ha most kényszerből maradsz vele, jobban jársz). akárhogy is döntesz, probálj kiméletes lenni minden féllel. ha a lány akar tőled vmit, vedd számitásba, hogy lehet, hogy "csak" pár évig lesztek együtt (persze ki tudja, még az is lehet, hogy sokáig, vannak ilyen kapcsolatok is), de lehet, hogy az a pár év is többet ér, mint addig is nyűglődni egy elromlott házasságban. tudod, a pszichologusok és párkapcsolati szakértők azt mondják, nagy tévedés a Járt utat a jártalanért el ne hagyd-közhely a kapcsolatokban, illetve muszájbol , látszatbol a gyerek miatt együtt mardni, pláne hogy majd előbb-utobb kipattan megint ez a probléma. de persze látatlanba nem tudjuk, mennyire régi és mély a vonzalmad a lány iránt és azt sem, miket éltetek meg a nejeddel és mennyire jo vagy tűrhető most a kapcsolatotok. viszont ha már évek ota érleled ezt magadban, az már bőven jelent valamit. sajnos a 21. század egyik nagy felismerése, hogy nem igazán létezik holtomiglan-holtodiglan párkapcsolat. szerintem a saját boldogságunk is nagyon fontos, csak ezt nem illik kimondani. a te szüleid is azért neveltek fel téged, hogy boldog életet élj, nem azért, hogy kényszerek közt élj a semmiben feelslegesen. de te tudod, mennyire rossz vagy sem most a házasságod. én csak azt mondom, jobb biztos nem lesz. lehet, hogy a nejed se érzi jol magát benne. az is lehet, hogy ha elválnátok, visszaadnád becsületes férfi modjára a szabadságát és megtisztelnéd azzal, hogy őszinte vagy hozzá, akkor rátalálna megint a szerelem. szoval lehet ebből hosszutávon mindenki számára Happy End is.
2016. márc. 13. 22:40
 16/39 anonim ***** válasza:

Én ugyanannyi idős lehetek körülbelül, mint az általad említett lány, és már egy jó ideje nagyon bele vagyok esve egy több, mint 20 évvel idősebb férfibe. És egyáltalán nem csak külsőleg/nem csak a férfiasságával fogott meg! Viszont nem teszek semmit (nem is fogok), mert nem akarom tönkretenni az életét. Ha bármit is érez irántad az a lány is, akkor gondolom neki is hasonló a hozzáállása, mint nekem.

Szerintem amúgy erre nincs megoldás, Neked kell magadban mérlegelned, hogy mit szeretnél valójában. Úgy érzed, hogy képes lennél vele komolyabban tervezni és elhagyni érte a feleséged? Vagy fontosabb a feleséged, akivel 13 éve kitartotok egymás mellett (ill. gyerekeitek, ha vannak), és rendbe hoznád inkább vele a kapcsolatotokat? Ezeket Neked kell tudnod.

Egyébként honnan ismered ezt a lányt, és pontosan mióta érzed úgy, hogy szereted?

2016. márc. 13. 22:58
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, hogy a lány miatt kéne elválni, inkább ugy monodm, hogy ha már nem jo a házasság és érzed, hogy a következő 30 évre nincs elég tartalékod rá, akkor inkább most lépd meg. nehogy a nyugdijkorhatár átlépése előtt váljatok el , amikor már max a nyugdijasklubban lehet párral lelni, Jozsi bácsi és Mici néni lesz az uj párotok és együtt hallgattok magyar notát... most még éppen abban a korban vagytok, hogy lehet találni uj házastársat vagy élettársat is. az más kérdés, hogy a lánnyal mi lesz. lehet ohgy semmi, de jön 1-2 év mulva egy harmadik. lehet , hogy tényleg csak egy tünet, ami azt jelzi, hogy gondok vannak alapjaiban a házasságotokkal. de akkor is jelez valamit.
2016. márc. 13. 23:02
 18/39 anonim ***** válasza:
68%

Ezt ugy hivjak kisertes

Ember vagy ferfi gyozd le elmulik hivd randira a feleseged udvarolj neki meglatod megeri visszajon a tuz

2016. márc. 14. 08:48
 19/39 A kérdező kommentje:

Egy ismerősömnek a rokona. Már legelőször is volt valami,de akkor még nem törődtem vele.

Kb.2 éve van ez

2016. márc. 14. 10:53
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

megint leirom, mérlegelj és tarts alapos és hosszas önvizsglálatot. ezt nem ugy értem, hogy pár napig filozol rajta, hanem mélyebbre áss. hogy mit várs a jövővtől, jo-e az vagy sem, ha együtt maradtok a következő 20 évre is . vagy egyszer megint kipattanhat ugyanez a probléma. ha már két éve vonzodsz valakihez és ezt a nejed nem is tudja, az már nem puszta kisértés és hétköznapi gond egy házasságban. attol. hogy sokan élnek igy, neked nem kell, ha nem akarsz.

boldog vagy igy vagy csak vegetáltok ? tudod, az emberi természet és a házasság intézménye nem passzolnak össze.

2016. márc. 14. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!