Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig próbáltátok megmenteni a házasságotokat?
Nekem majdnem 7 évig sikerült. :)
Veszekedésre gondoltál egyébként.
En 3 evig probaltam. Nem sikerult. Barmit tettem, belegebedhettem, nem volt eleg, nem volt jo :((
A kisfiunk miatt probaltam ennyi ideig. O pedig konnyeden lepwtt a vegen.
Mindig nekem volt nagyobb hajlandóságom a nyitásra kezdetektől, ha ő megsértődik bármin is akkor bezár minden ajtót felé nem hajlandó semmiért sem bocsánatot kérni, szó szerint semmit nem szól többet a dolgokról. Másnap minden oké, olyan mint ha nem is lett volna semmi... be van söpörve a szőnyeg alá minden. Sokszor mond olyat amivel nagyon meg tud bántani, de inkább nem mondok már semmit, csak hogy ne kapjon az alkalmon mert annak megint csak én innám meg a levét.
A legnehezebb az egészben, hogy mikor megvan a konfliktus utána mint akit kicserélnek szeretget úgy néz mint aki tele van szeretettel felénk, de bármi olyan ami nem tetszik neki kifordítja és csak a megvetést látom már benne.
Egyszerűen fogalmam sincs mit tehetnék még, és nem tudom meddig bírok egyben tartani egy családot úgy hogy az érzéseim teljesen el vannak nyomva mellette ! :(
Nem lehetek fáradt nem lehetek egyszerű nő és anya aki néha érzékeny, mert bármilyen ilyen helyzetben ő mindent úgy lát hogy hisztizek és besértődik ezen, és ugyan ott tatunk én megyek vigasztalni és az én bánatom megint megy a szemétbe. Miért nem tud egyszerűen a társam lenni akit érdekel hogy vagyok vagy mi bajom van? :(
De közben együtt tervezzük továbbra is az életünket, és tervben van egy kis tesó, így mégis hogy? Egy terhesség még jobban felborítaná a lelkiállapotomat... és ő nem állna mellettem mert most sem teszi.
Bocs hogy hosszú lett, de ez már kikívánkozott :(
"Mindig nekem volt nagyobb hajlandóságom a nyitásra kezdetektől" - Akkor ez szerintem nem is fog változni. Az emberek ritkán és nehezen változnak és csak akkor, ha ők maguk akarják a változást. Csak sokan ezt figyelmen kívül hagyják, hogy "majd én átalakítom" "segítek neki megváltozni" stb.
Szerintem ne reménykedj. Ő ilyen, vagy elfogadod így, vagy mész tovább nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!