Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne, ha a ferjed nem akarna szeretkezni veled?
A problémát EGYÜTT kéne megoldani, ez sem kérdés számodra, ugye?
És az téged mit érdekel, hogy másnak hogy esne? A saját életedet tedd rendbe, ne a másikéra legyél kíváncsi. Mások nem tudnak dönteni a te élethelyzeteddel kapcsolatban!
Persze, ilyenkor gyomron vagom. Ha beszelnek rola, megint en lennek a hazisarkany. Igy nem kerdezem van-e kedve, hanem ramaszok. Illetve, ha nincs, akkor megmondom, h talalkozok egy baratommal ( akirol tudja, h nagyon jol nez ki) . Aztan fel ora mulva bejelentem, h szexhianyom van es nem birom mar.
De van lopalcam is. Kulonbozoek a szituk. Sokszor szexualis izgato eteleket fozok. Illetve 28 fokra futunk , igy sok ruha alapbol nincs rajta...
Egesz szepen bevaltak ezek a kis trukkok, bar nekunk nincs gyerekunk.
Van zarhato furdotok meg wc-tek. Hasznaljatok kettesben.
Megertelek. Kitartas!
N
Mostanában az én párommal is ez van, de tudom, hogy nagyon stresszes és gondjaink vannak (nem egymással). Sokat depizik. Igyekszem kedves lenni és megértő és várom hogy jobbra forduljon a kedve.
Tudom, hogy ez csak átmeneti nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!