Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul inditottam a kapcsolatot mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mikor megismertem a párom ugy inditottam, hogy mindennek a felét fizettem azt hittem ezt értékelik a férfiak. Most eljött az idő , hogy nincs ugy pénzem és mondtam neki nekem is jol esne ha pár napra elvinne nyaralni mis azt nt más lányokat. Erre bedurrant az agya és azt mondta anyagias vagyok meg idáig az elmult idöben benzin pénzt felét se kérte el most miért reklamálok és hogy semmi közöm hogy régen kit vitt el ingyen nyaralni. Rosszul inditottam a kapcsolatot hagynom kellett volna hogy ő fizessen többször? Szinte elvárja hogy mindennek továbbra is a felét fizessem mikor fele annyi pénzem sincs mint neki. Azt mondta amig az én pénzem szaporodni fog igy hogy nem adok már le annyit az övé csökkeni mert az ö fizetéséböl élünk meg. Mikor mondom neki más férfi nem fogadta volna el a pénzt kezdéskor mert gáláns addig ö azt mondta ha adnak miért utasitsa el.2015. szept. 9. 08:47
1/33 anonim válasza:
Ez a kapcsolat, nem kapcsolat, csak időpocsékolás.
Eleve rosszul indítottál, és a férfi sem szeret téged és nem jelentesz neki semmit. Az már meg egy másik történet, hogy ha együtt éltek már, akkor nincs felezés, hanem mindenki lerakja a fizuját a közösbe.Te is, ő is, és ha te keresen nála többet mint nő, akkor is.
2/33 anonim válasza:
Gratuláció, sikerült kifognod egy skótot.
Természetesen nem várja el az ember, hogy eltartsák, de én ezt a megnyilvánulást már túlzásnak érzem felőle. Könnyű annak beszélni, aki a másiknál 2-3x többet keres.
Szeret ő egyáltalán téged? Lehet át kéne gondolnod ezt az egészet, ha a kapcsolat így indul, mi lesz később? A pénzen vitázni nem jó jel, az elején pláne.
3/33 anonim válasza:
Nem indítottál rosszul. Mivel házasság témakörben írtál, gondolom házasok vagytok. Nagyon rendjén van, ha egy házasságban a felek megosztják a költségeket. Ugyanakkor filléreskedni sem szabad, ha az egyik fél elveszíti a munkáját, rosszabbul kezd keresni, stb. Ugyanakkor szerintem nem elvárható, hogy egyetlen intésedre kiköhögjön egy nagyobb összeget (az utazás, szállás, stb. horror árban van). Ha el akasrz menni valahova, beszéljétek meg, azt is, hogy ki mennyire tudna beszállni a költségekbe. De ahol két kereső ember van, szerintem nem várhatja el senki a másiktól, hogy csak az áldozza be a pénzét. Ha jól értem, nincs akkora különbség a fizetésetek közt, hogy indokolt legyen ez az igény.
4/33 A kérdező kommentje:
Amig mindennek a felét fizettem nem volt gond természetesnek tartotta csak miután mondta hogy régen ingyen vitte el a párját nyaralni nem kellett mindennek a felét fizetni igy azt mondtam akkor nálunk is legyen ilyen. Ez nem tetszett neki erre mondta hogy anyagias vagyok. Mit tegyek? Azt beszéltük hogy én az ételt ö a rezsit fizeti és mivel nincs több pénzem az autot ö intèzi de ez se tetszik neki mivel én használom ó fizeti s benzint. Pár honapig volt hogy leadtam a pénzem de megszüntettük mert mikor minuszba ment a számla azt mondta valaki elköltötte a pénzt amin az ö fizetése is volt és hogy mig egyedül bolt elég volt a fizetése most meg az én pénzemmel együtt is elmegy. Akkor azt mondtam nem csinálom engem ne rágalmazzon senki ne kérjek engedélyt ha megakarok valamit venni igy mindenki a megmaradt pènzt magára költi. 50 ezer forintos hitele van 30 ezer a havi cigi 15 ezer a kutya kaja mondom én ezt nem finanszirozom igy maradt a külön kassza
2015. szept. 9. 09:05
5/33 anonim válasza:
Gáz van a kapcsolattal, nem a fazon anyagias. Ha lenne kölcsönös megbecsülés, megértés akkor simán meg lehetne mondani hogy most nem állok jól. Mondjuk te is lehetnél büszkébb hogy nem várod el hogy nyaralni vigyen az ő pénzén. A gáláns nem egyenlő a balekkal. Szokjunk már le erről a minden férfi csekonics és mindent kitejel majd úgyis stílusról. Amúgy meg nem úriember...
6/33 A kérdező kommentje:
Most 50 ezrem van neki 220 ezer. Ezért fizetem én az ételt mert màsra nem jutna. Azt mondta van nekem megtakaritási szàmlám nem mondjam hogy nincs pénzem de nem akarom kivenni ha nem muszáj ez nem tetszik neki erre mondja nem mondjam hogy nincs pénzem.
2015. szept. 9. 09:16
7/33 A kérdező kommentje:
Ezzel visszaél és ezért érzi hogy van joga mindennek a felét kérni. És hogy sporolok azért nem veszek ki és az ö pénzéböl éljünk és igy sose tud majd félre tenni mig az én pénzem nö
2015. szept. 9. 09:17
8/33 anonim válasza:
Hagyd ott. Ahol a pénz felmerül már ilyen szinten abból soha nem lesz jó. Láttam már így párokat ahol a gyerek is így be volt árazva. Szerintem borzalmas.
9/33 A kérdező kommentje:
Mi lenne a helyes részeröl vagy részemröl?
2015. szept. 9. 09:23
10/33 anonim válasza:
Az a helyes hogy mindenki a bevétele alapján járul hozzá a közös kiadásokhoz. Tehát ha 100 forint a kiadás te mondjuk kifizetsz 25-öt belőle, ő 75-öt. De ha ezt meg kell beszélni az már eléggé gáz. Nyilván ha találsz jobb munkát majd többet fogsz beleszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!