Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul inditottam a kapcsolatot mit tegyek?
Nem igazán értem, hogy ha a havi megélhetésre sincs, akkor milyen alapon várod el, hogy nyaralni vigyen.
Ennek a kapcsolatnak meszeltek, semmi értelme nincs. Úgy kellene, hogy működjön, hogy mindenkinek a pénzét beadjátok a közösbe, és azt osztjátok be ketten, ügyesen. Igen, ehhez időnként meg kell beszélni, hogy megveheted-e azt a szép pulcsit. Ez nálatok jól láthatóan nem megy. És ez nem azon múlik, hogy az első randin kifizetted-e a kávédat.
2015. szept. 9. 09:30
12/33 A kérdező kommentje:
Köszi ezt valahogy én is igy gondoltam remélem elfogadja ezt és nem kéri hogy a banki pénzböl potoljak
Eleve én nem kértem volna meg, hogy vigyen el nyaralni, már csak az önérzetem miatt sem. Ha ő ajánlja fel az egy dolog.
Viszont te most nehéz helyzetbe kerültél anyagilag, ő nem segít, hanem továbbra is elvárja, hogy ugyanúgy mindennek a felét fizesd, mint eddig.
Mi lesz, ha történik valami, beteg leszel, vagy elveszíted a munkád és anyagilag a segítségére szorulsz? Kitesz az utcára?
Ti nem társak, csak lakótársak vagytok.
Nem tudom, hogy mit tehetnél, szerintem semmit. Ő ilyen, ilyet választottál, most már viseld.
2015. szept. 9. 09:36
14/33 A kérdező kommentje:
És az jo hogy azt mondtam a kutyakaja cigi és hitel nem az én dolgom nem fizetem? Csak mert azt mondta a kutya az enyém is mivel együtt élünk és a hitek is mivel lakok a lakásba
Ez a kapcsolat nem ér egy fabatkát sem.
Lépj le. És véletlenül se éld fel a tartalékaidat.
2015. szept. 9. 09:56
Hagyd el! Egy egy kretén!
2015. szept. 9. 10:12
A kérdező valószínű 50e-ből egyedül nem boldogulna. Jól érzem hogy ezért nem tudsz szakítani?
2015. szept. 9. 10:14
Talán inkább azon kellene gondolkodni, hogyan keress többet, nem azon, hogy mit kapj még ingyen.
2015. szept. 9. 10:21
A lakás kinek a nevén van (ha jól értem, arra van hitel)? Csak mert ha válásra kerülne a sor, akkor az igenis az ő hitele, mivel feltételezhetően ő lakna ott. Most a jogba ne menjünk bele! A kutya neki kellett vagy neked? Esetleg megvolt már neki akkor is, mikor megismerkedtetek? Csak mert akkor az ő kutyája, neki kell etetni. A párod amúgy visszataszítóan anyagias, ezen kívül hülye is: minek mond olyanokat, hogy az előző párját ő nyaraltatta saját zsebből? Amúgy szerintem egyikőtök sem tiszta ebben a dologban. Ha nincs miből, akkor nem kel elmenni nyaralni, és egymásra mutogatni, hogy kinek kéne kifizetni. És abban is van valami, hogy ha neked van megtakarításod, neki meg nincs, akkor miért várod el, hogy ő fizessen? Van rá pénzed? Van. Ja, hogy nincs kedved hozzányúlni? Nézd: valamit valamiért.
2015. szept. 9. 10:43
20/33 A kérdező kommentje:
Ö lakása. Neki már megvolt akkor a kutya mikor megismerkedtünk. Pár napos kirándulásrol volt szó. Nyilván nagy útra nem mennénk. Neki is van megtakaritása de ahhoz nem nyúl mondván nekem több van. Ö nevén van a lakás ezért sem èrtem miért kellene a hitel felét fizetnem. azt mondta azért vitte el a volt lányt akivel még akkor cssk 1-2 alkalommal ismerték egymást ingyen mert megakarta szerezni és gondolom ezzel akart bevágodni.
Kapcsolódó kérdések: