Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul inditottam a kapcsolatot mit tegyek?
Ha nem a férjed, akkor lépj le! Ne hagyd, h lehuzzon.
28N
Oké, hogy az ő nevén van a lakás, de te is ott laksz.
Jó lenne már tudni, hogy házasok vagytok-e, mert egyáltalán nem mindegy.
Nem igaz!
A lakásból téged semmi nem illet, ha az a házasság előtti szerzemény! Kivétel, ha van róla hivatalos (pl. közjegyzői) papír, hogy másképpen rendelkezik a párod.
Szerintem házasságban meg pláne gáz ez a helyzet. Enyém? Tiéd? Én ezt sosem értettem. Szerintem váljatok el, jobb lesz mindenkinek.
Viccen kívül, váljatok el.
Az ilyen emberrel nem fogsz tudni kezdeni semmit!
Nehogy már a pénz téma legyen egy szerelmes kapcsolatban.. na ugye?
Nem te indítottad rosszul a kapcsolatot. Összesen annyi van, hogy aki úriember, ha el is fogadja, mert esetleg ilyen szinten hisz az egyenjogúságban, az értékelni fogja, hogy egyáltalán felajánlottad, és ha megszorulsz, akkor ki fog segíteni.
Ez meg egy szar alak, aki kapott rajta, hogy itt van egy csaj, aki után nem kell fizetni... és most be van tojva meg fel van háborodva, ha mégis kérsz valamit.
Írtuk többen, hogy mi nem kérnénk ilyet ebben a helyzetben, hogy vigyen el nyaralni.
Mégis azt mondom, hogy olyan borzasztó dolgot nem követtél el ezzel. Házasok vagytok, úgyhogy ez már nyilván több éves kapcsolat és ha jól értelmezem, eddig mindig mindennek a felét fizetted, soha nem nyavalyogtál érte, soha nem élősködtél rajta.
Most az egyszer kértél valamit. Azt is megértem, ha erre azt mondja a férjed, hogy ne haragudj, de most annyira szűkösen vagyunk, vagy spórolni szeretnék erre, vagy arra, úgyhogy most inkább ne menjünk sehova. De az, hogy ezen az egyetlen kérésen "bedurrant az agya", az azért sok mindent elárul. Nem beszélve arról, hogy most kétszer annyit keres, mint te és mégis azt várja, hogy most is te fizesd mindennek a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!