Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rosszul inditottam a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul inditottam a kapcsolatot mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mikor megismertem a párom ugy inditottam, hogy mindennek a felét fizettem azt hittem ezt értékelik a férfiak. Most eljött az idő , hogy nincs ugy pénzem és mondtam neki nekem is jol esne ha pár napra elvinne nyaralni mis azt nt más lányokat. Erre bedurrant az agya és azt mondta anyagias vagyok meg idáig az elmult idöben benzin pénzt felét se kérte el most miért reklamálok és hogy semmi közöm hogy régen kit vitt el ingyen nyaralni. Rosszul inditottam a kapcsolatot hagynom kellett volna hogy ő fizessen többször? Szinte elvárja hogy mindennek továbbra is a felét fizessem mikor fele annyi pénzem sincs mint neki. Azt mondta amig az én pénzem szaporodni fog igy hogy nem adok már le annyit az övé csökkeni mert az ö fizetéséböl élünk meg. Mikor mondom neki más férfi nem fogadta volna el a pénzt kezdéskor mert gáláns addig ö azt mondta ha adnak miért utasitsa el.
2015. szept. 9. 08:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Ha nem a férjed, akkor lépj le! Ne hagyd, h lehuzzon.

28N

2015. szept. 9. 11:36
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

Oké, hogy az ő nevén van a lakás, de te is ott laksz.

Jó lenne már tudni, hogy házasok vagytok-e, mert egyáltalán nem mindegy.

2015. szept. 9. 11:55
 23/33 A kérdező kommentje:
Igen házasok vagyunk
2015. szept. 9. 12:09
 24/33 anonim ***** válasza:
75%
Akkor a lakás fele a tiéd, ha elváltok. Sőt, a megtakarítások is közösek. Nem tudom, miért nem látjátok, hogy a szekér nem halad semerre, ha kétfelé húzzátok. Üljetek le és beszéljétek meg. Vagy váljatok el.
2015. szept. 9. 12:17
 25/33 anonim ***** válasza:

Nem igaz!

A lakásból téged semmi nem illet, ha az a házasság előtti szerzemény! Kivétel, ha van róla hivatalos (pl. közjegyzői) papír, hogy másképpen rendelkezik a párod.

Szerintem házasságban meg pláne gáz ez a helyzet. Enyém? Tiéd? Én ezt sosem értettem. Szerintem váljatok el, jobb lesz mindenkinek.

2015. szept. 9. 12:27
 26/33 anonim ***** válasza:
33%
Ha jól értem az ő lakásában laksz, az ő autóját használod. ( Tudatában annak, hogy nem tudom, hogy te beleadtál-e az autóba illetve a lakásba ) Házasok vagytok és ahogy látom a pénz sem vet fel titeket eléggé. Erre egyszerű megoldás van. Ha nem tudtok többet keresni faragni kell a költségekből, hogy több maradjon mindkettőtök zsebében. Most lehet le fognak pontozni egyesek de ha 1 autó lenne a családban és azt a feleségem is használná igenis vegye néha a fáradtságot h feltankolja. Annál idegesítőbb nincs amikor reggel mennél dolgozni mondjuk 15 km re van a munkahelyed és csont üres a tank és végig azon stresszelsz már reggel, hogy elérsz-e a benzinkútig azért mert a feleséged valami totál felesleges helyre ment el pletyizni a barátnőivel és elhasználta az összes benzint. Nem mondom, hogy a fillérezgetés jó dolog de a tisztánlátás és az, hogy az egymás életét inkább könnyítsük mint, hogy nehezítsük szerintem mindkettőtök érdeme. Ne legyél tehetetlen. Ennek a palinak fontos a pénz képzeld el, hogy mennyire büszke lenne rád ha annyit vinnél haza mint ő. A párodnak meg üzenem ha ennyire skót akkor rakja le a cigit és akkor a benzin dolog máris megoldódna. havi 20-25000 ft 1,5 tank benzin, ami egy normális fogyasztású autónál 1200-1400 km. Gondolkozzatok el, hogy mire megy el a pénz és ezen változtassatok ennyi.
2015. szept. 9. 14:50
 27/33 anonim ***** válasza:

Viccen kívül, váljatok el.

Az ilyen emberrel nem fogsz tudni kezdeni semmit!

Nehogy már a pénz téma legyen egy szerelmes kapcsolatban.. na ugye?

2015. szept. 9. 15:08
 28/33 anonim ***** válasza:
61%

Nem te indítottad rosszul a kapcsolatot. Összesen annyi van, hogy aki úriember, ha el is fogadja, mert esetleg ilyen szinten hisz az egyenjogúságban, az értékelni fogja, hogy egyáltalán felajánlottad, és ha megszorulsz, akkor ki fog segíteni.

Ez meg egy szar alak, aki kapott rajta, hogy itt van egy csaj, aki után nem kell fizetni... és most be van tojva meg fel van háborodva, ha mégis kérsz valamit.

2015. szept. 9. 20:27
 29/33 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy valakik összeházasodtak, a férfi továbbra is maradjon férfi, tudjon gáláns lenni, adni. DE: a férfi is pénzből él, és nem az a dolga, hogy csettintésre mindent a szintén kereső felesége se**e alá toljon. Attól, hogy valaki férfinak született, még nem kell egész életében pénzzel tömnie azt, aki nőnek született. Egy (jó) házasságban a felek nem filléreskednek, nem méricskélik, ki mennyit ad a közösbe. Nyilván ha egyiküket sem veti fel a pénz, akkor szemet szúr, ha egyik vagy másik lényegesen többet fizet. Nem kell mindjárt elválni, de le kellene ülnötök egyszer, és egyenesen, indulatok nélkül megbeszélni, ki hogy látja ezt a dolgot a pénzzel, és keresni valami megoldást. Tudatosítani kéne, hogy egy csónakban eveztek.
2015. szept. 10. 08:22
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Írtuk többen, hogy mi nem kérnénk ilyet ebben a helyzetben, hogy vigyen el nyaralni.

Mégis azt mondom, hogy olyan borzasztó dolgot nem követtél el ezzel. Házasok vagytok, úgyhogy ez már nyilván több éves kapcsolat és ha jól értelmezem, eddig mindig mindennek a felét fizetted, soha nem nyavalyogtál érte, soha nem élősködtél rajta.

Most az egyszer kértél valamit. Azt is megértem, ha erre azt mondja a férjed, hogy ne haragudj, de most annyira szűkösen vagyunk, vagy spórolni szeretnék erre, vagy arra, úgyhogy most inkább ne menjünk sehova. De az, hogy ezen az egyetlen kérésen "bedurrant az agya", az azért sok mindent elárul. Nem beszélve arról, hogy most kétszer annyit keres, mint te és mégis azt várja, hogy most is te fizesd mindennek a felét.

2015. szept. 10. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!