Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek a férjeteknek, hogy a volt szeretőjével tartsa a kapcsolatot, aki gyermeket vár?
Ha már lennék ekkora önalázó, hogy mellettem lett szerető és amikor kiderült nem rúgtam ki a férjem (nyilván volt rá nyomós érvem és nem a szerelem), akkor igenis hagynám, hogy tartsa a kapcsolatot a volt szeretővel, amíg nem szuletik meg a gyermek és nincs meg az apaságinak az eredménye. (Előbb nincs lehetőség rá?)
Ennek legfőbb oka az lenne, hogy ha a gyerek a férjemé, akkor sajnos jobb ha baráti viszonnyal indulnak neki ők is és mi is a férjemmel a gyerektartásnak. Mert az bizony ilyenkor jár. És jobb megegyezve adni, mint pereskedve.
Kevésbé jelentős okok: a születendő gyereknek (mostantól minden úgy értendő, mintha aztán kiderülne a férjemé a gyerek) szüksége lehet apára (lathatasi joga is lesz, de lassa is, ha mar megcsinalta), edesapara. A szuletendo gyerek nem tehet arrol, hogy a ferjed felrelepett, igy nem ot kell buntetni egy eletre es pszichologiai ronccsa tenni, hohy az apja elhagyta es ra se bagozik ki tudja hany evtizedig, mert a "felesege" eltiltotta a sajat gyereketol.
Es utolso ok, ha mar voltam akkora marha, hogy visszafogadom a ferjem, es nem ugy fogadom vissza, hogy csak akkor ha soha tobbet egy budos szot se a masik novel, akkor mar nem olyan megerolteto elneznem, hogy baratkoznak es raadasul a ferjem gyermeke ottan lesz. Az en gyermekeimnek meg feltestverkeje. Vegul is nekem mint megcsalt asszonynak legyen hatalmas a szivem es a megbocsajtas legyen teljes. Kar, hogy nincs bigamia vagy tobbnejuseg megengedve idehaza.
De megmondanam a férjemnek, hogy amint láttam az apasági tesztet és aszerint nem ő az apa, minden kapcsolatot szakítson meg a nővel és irány a párterápia különben én megyek.
Rövid válaszom ,nem.
Ha bebizonyosodik, hogy mégis ő az apja a gyereknek... hát nem irigyellek.Nem lehetett vele beszélni, hogy ne tartsa meg a gyereket...:?
Voltam hasonló helyzetben, de a minimum az volt, hogy visszafogadjam, hogy szakítson a nővel.
Megtette, de a nő sokáig zaklatta, hívogatta, eljátszotta hogy terhes....:(
Végül munkahelyet változtatott,és telefonszámcsere volt.Más városban lakik ő is, azóta hálistennek nem jelentkezett...
En már akkor váltam volna, h kiderult a gyerek és a megcsalás. Nekem ez már nem fér bele.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!