Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vágnátok vissza a férjeteknek, hogyha sose dicsérne, mindig csak kritizálna titeket?
Ha kritizál, mondd neki a következőket: "Nem baj, drágám, az a lényeg, hogy te tökéletes vagy." Lehetőleg minél több gúnnyal, vegye már észre magát.
Amúgy mit is keresel egy ilyen ember mellett?
Nekem exem volt ilyen. Nem véletlen, hogy már csak ex :D
Én mindig visszavágtam, hogy na mi van kanapékirály, hozzáfűznivalód van?
Rajtam mindig hibát talált, holott ő sosem tett le az asztalra semmit, sosem edzett, de a gyúrósok persze mind idióták a szemében. Én meg a teremben nőttem fel, tehát nekem ez különösen bántotta a fülem. És ez csak egy eset, volt még ezen kívül száz meg száz ékesszólása :D
Köszönöm, hogy eszembe juttattad, hogy milyen jól döntöttem! :)
N 26
Egyreszt lehet irigyseg, vagy igy nyomja le azt a meglevo kicsi kis onbizalmadat, ettol o f.A.s.z.A csavonak erzi magat, mert valoszinu magaval nem bir szembe nezni, hogy egy Sz a r kupac.
Amugy, ha ennyire rossz vagy, miert van veled? Es te vele, miert hagyod hogy lelkileg terrorizaljon?
Én azzal, hogy akkor minek van velem, ha neki semmi nem jó tőlem?
De gondolom nem most vált ilyenné, hanem mindig is ilyen volt a jelleme, ha nehezen viseled, akkor minek mentél eleve hozzá?
A másik, "a pedig klassz csaj vagyok" megnyilvánulás nem épp azt igazolja vissza, hogy önbizalom hiányos lennél! :D
Azzal vágnék vissza,hogy mindig megdicsérném.
Nem süllyednék le az õ szintjére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!