Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vágnátok vissza a férjeteknek, hogyha sose dicsérne, mindig csak kritizálna titeket?
Hát például azzal, hogy nem lennék a felesége.
Az exem pont ilyen volt. Kihasználta, hogy kevés az önbizalmam, sosem dicsért, csak oltott, aztán meg én voltam a hülye, hogy ezt szóvá mertem tenni.. :)
Kb. elhitette velem, hogy nem érek semmit, nem kellenék senkinek, így maga mellett tudott tartani, amíg nem jött neki egy újabb. Engem meg addig ott pumpolt, ahol tudott. :)
Visszavágni? Hány éves vagy , 8? Így az oviban szokás viselkedni. Én amúgy nem lennék olyan emberrel, aki csak kritizálni tud...
Furák ezek a dolgok. Nekem aztán nulla önbizalmam van ami a külsőmet illeti, egyszerűen csúnya vagyok, és ezt tudom is.
Soha nem vártam el a férjemtől, hogy dicsérgessen (pont azért mert tisztában vagyok a rondaságommal), mégis megteszi, pedig tudom, hogy nem vagyok se szexi, se szép...hiába mondja. A belsőmet, a személyiségemet, értékesnek tartom, de semmi több.
Te miért várod el, hogy dicsérjen?
Nekem ugyan nem a férjem, csak a barátom, de ugyanez a problémánk.
Pont a múlthéten volt ebből hatalmas vitánk. Elmondtam neki, hogy szeretném, ha néha megdicsérne, szeretgetne, nem csak oltogatna. Szerinte ez lehetetlen, és egyébként is csak viccel.
Szerintem 2 lehetőség van, vagy tűrni és reménykedni, hogy előbb-utóbb felfogja, hogy ez mennyire fájdalmas, vagy elhagyni.
Vigyázz! Az állandó kifogásolás és kritizálás a pszichikai bántalmazó tipikus eszköze. Készülj el, hogy ha a férjed helyzete bármilyen értelemben megnehezedik (munkahely elvesztése, betegség, stb.) ez a kritizáló attitűd a hangulata romlásával párhuzamosan erősödni fog, egészen addig, mígnem mindenért téged tesz felelőssé. Nem törvényszerű, hogy így lesz, de a valószínűsége nagy (tapasztalatból mondom ezt.)
Fel kell tehát mérned, mit tudsz megoldani a magaért való kiállással és a tisztázó beszélgetésekkel. Ha úgy látod, semmit, előzd meg a bajt. Számolj le ezzel a kapcsolattal.
Én meg megmondanám neki, hogy lehet, neked nem tetszik, de másoknak igen, és ma is többen megdicsértek :)
(Igazából nem élnék szivessen egy ilyen emberrel.)
Fogadjunk keves es rossz az intimitas koztetek es nincs kozos hobby vagy program
AZ elhidegulest latom itt a serelmeket es a haragot.
Ez a kapcsolat halalat hozza hamarossan.
Tedd rendbe meg lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!