Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok a férjeteknek?
Hogy ne tudj beletúrni? Ha tudnál, beletúrnál.
Sejted ki a nője.
A férjeddel kéne talán megbeszélned, hogy miért van neki valakije (ha van egyáltalán) és ez egy kicsapongás, vagy már nem is akar veled élni?
"ujjlenyomatos telefon, hogy ne tudjak beletúrni"
mert joggal feltetelezi rolad, hogy megtenned? akkor az mar baj, en nem maradnek egyutt olyannal aki nem bizik bennem.
#5! nekem még egy pasira sem kellett rámásznom. Viszont a kérdező helyzetelemzéséhez ez nem is kell. Mint látod a telora vonatkozó megnyilvánulását más is úgy értékeli, ahogy én.
Kérdező! Mit hagynán
#5! nekem még egy pasira sem kellett rámásznom. Viszont a kérdező helyzetelemzéséhez ez nem is kell. Mint látod a telora vonatkozó megnyilvánulását más is úgy értékeli, ahogy én.
Kérdező! Mit hagynánk vagy elválnánk? Hogy lefelé fordítja a telefont?
Vagy azt, hogy mindent magára költ?
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy ennél te többet tudsz a dologról, csak nem akarsz elváln
Kérdező! Mit hagynánk vagy elválnánk? Hogy lefelé fordítja a telefont?
Vagy azt, hogy mindent magára költ?
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy ennél te többet tudsz a dologról, csak nem akarsz elválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!