Mennyire volt kedvetek szeretkezni az első 12 hétben, vagy csak nekem nincs kedved, mert sokszor rosszul vagyok?
Szia, nekem abszolút nem volt kedvem, mert annyira szűk voltam, mint szűz koromban!
ráadásul nem is tudtam normálisan elengedni magam!
most meg már akkora a hasam, hogy nehéz hozzám férnie a párommal!
úgyhogy marad a petting!
jobbulást!
Háát,én sem kívánom!Örülnék ha nem lenne hányingerem örökké,sem émelygések,ésa melleimről ne is beszéljek!
Szerencsére megérti a párom,és míg én alszok,ő tv-t néz!
Majd csak túl leszünk rajta:)
De még csak most vagyok 7+1 h km
Nekem sem volt kedvem hozzá az első harmadban, mert én is pocsékul voltam, így kb két hetente volt csak szex. Szerintem ez teljesen normális, ugyanakkor emberfüggő, van, aki végig kívánós. A második harmadban volt egy kívánós időszak, kb két hét, majd azóta megint semmi - mondjuk most már, hogy nagy a baba és nyomja alul a berendezést, már nem is esik jól.
Ez egy ilyen időszak, mondjuk az én férjem szerencsére 100%-ban elfogadja.
32 hkm.
Én egyáltalán nem kívántam a dolgot és hogy őszinte legyek, még most sem, pedig 23. hétnél tartunk. Egyszerűen furcsa érzés lenne most meg már azért mert nagyon aktív a babám és abszurd még belegondolni is hogy szex közben elkezdene pl rugdosni. De sokan gondolják így, sokan meg amúgy, szóval azt mondják akár kívánja a kismama a szexet, akár nem, normális. Nem vagyunk egyformák.
lis.
én viszont az elején megőrültem a szexért...aztán ez kezdett megváltozni a 11hét körül...remélem ez hamar emúlik, mert maga a szex hiányzik, de az is igaz hogy nehezebben nedvesedem, akárhogy vágyom a szexre
14+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!